دستور پخت تهچین کباب دیگی خوشمزه:
مواد لازم. گوشت چرخ کرده نیم کیلو. پیاز درشت یک عدد. نمک. فلفل. زرد چوبه و دارچین. برنج ۳ پیمانه. زعفران. روغن. سماق. کنجد .
اموزش اشپزی و طرز تهیه تهچین کباب دیگی با روش آسان:
گوشت را با پیازه رنده شده و آب گرفته شده مخلوط میکنیم و نمک فلفل و زردچوبه و دارچین را اضافه میکنیم و حسابی ورز میدهیم .
با این میزارن مواد ۲ تا کباب تابه ایی ۲ نفره میشه درست کرد. کف ماهیتابه و یا ظرف تفلون پهنش میکنیم و کنارش رو خالی میکنیم که روغن را از کنار اضافه کنیم ، یادتون باشه اصلا کف تابه را چرب نکنید.
چون گوشت ترک میخورد و یک تیکه نمی شود بعد از پخت هر ۲ سمت برش میداریم. کف قابلمه رو چرب میکنیم و کنجد میریزیم و یکم از برنج ابکش شده را زعفرانی میکنیم و کف قابلمه میریزیم و سماق فراوان و بعدش کباب و دوباره برنج و بازهم کباب و در اخر برنج سفید رو میریزیم روش و فشار میدهیم و برای ۴۵ دقیقه میگذاریم تا دم بکشد.
من خودم این ته چین را باز کردم تا شما کبابا داخل تهچین را ببینید. و میتونید با هر سالادی سرو کنید.
به همین سادگی و به همین خوشمزگی