طرز تهیه کیک کاراملی:
مواد لازم:
- لیوان 200 میلی استفاده شده است
- 6عدد تخم مرغ
- یک لیوان شکر
- 5 قاشق آب جوش
- نوک انگشت نمک
- یک پاکت وانیل ( نصف قاشق چایخوری )
- یک پاکت پکینگ پودر ( یک قاشق غذاخوری )
- یک لیوان آرد
- یک قاشق پر کاکائو
مواد کرم:
- یک بند انگشت کمتر از یک لیوان شکر
- یک قاشق مرباخوری کره
- 200 گرم خامه صبحانه
- 200 گرم پنیر لبنه
- 100 گرمsivi krema یا خامه قنادی
طرز تهیه کیک کاراملی:
برای کیک اول سفید و زرده تخم مرغ را جدا می کنیم سفیده را با یک پنس نمک کمی با همزن می زنیم یک بند انگشت کمتر از یک لیوان شکر اضافه می کنیم و حدود 8 دقیقه می زنیم تا از ظرف نریزدو قله ای شود.
زرده را با یک قاشق غذاخوری شکر با همزن پیزنیم تا نرم رنگ شود آب داغ را هم کم کم به زرده اضافه می کنیم و حدود 5 دقیقه با همزن میزنیم آرد وانیل و پکینگ پودر و کاکائو را مخلوط کرده و به زرده ها اضافه می کنیم و خیلی کم با همزن می زنیم تا مخلوط شوند.
کمی از سفیده را به زرده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. سپس زرده ها را روی سفیده ریخته و با کمک لیسک مخلوط می کنیم تا پف سفیده نخوابد.
مواد را داخل قالب کمربندی 20در20 که کف قالب کاغذ روغنی انداخته اید ریخته و چند بار روی میز بکوبید و در فری که از قبل روی 160درجه گرم شده حدود30-45دقیقه می پزیم. با خلال دندان پخت کیک را تست کنید. بعد از پخت روی تور سیمی بر عکس قرار می دهیم تا خنک شود.
طرز تهیه کرم :
برای کرم شکر را داخل تابه بریزید و با حرارت کم کاراملیزه کنید دقت کنید که در این مرحله به شکر قاشق نزنید.کره و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا کارامل کامل حل شود از روی حرارت برداشته و بگذارید در دمای اتاق سرد شود.
100گرم خامه قنادی را با 3دقیقه با همزن بزنید بعد کارامل را هم اضافه کرده و دوباره 3دقیقه بزنید و در آ خر پنیر لبنه را هم اضافه کرده و کمی بزنید تا یکدست شود.
کیک را سه لایه کرده و بین لایه ها از مواد کرم می زنیم و در آخر با شکلات رنده شده تزئین می کنیم. یک شب در یخچال استراحت داده و بعد سرو می کنیم.
نوش جان