اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی برشتوک نخودچی با روش اسان:
- آرد نخودچی: 157 گرم
- کره یا روغن جامد: 58 گرم (میتونین نصف کره و نصف روغن استفاده کنین )
- پودر شکر: 58 گرم
- پودر هل :1 قاشق چایخوری
دستور پخت شیرینی برشتوک نخودچی:
ابتدا آرد نخودچی را روی حرارت تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس کره را داخل آن می ریزیم و تا جایی که تمام مواد به حالت یکدست شوند، آنها را روی حرارت مخلوط می کنیم. پس از این مدت، مواد را از روی حرارت برداشته، پودر شکر و پودر هل را به آن اضافه می کنیم و تا جایی که تمامی مواد یکدست شوند، با لیسک به هم می زنیم.
مایع آمده شده را تا داغ است، داخل قالب های سیلیکونی کمی شکلات تخته ای میریزیم. (من از شکلات تخته ای رنگ سبز و صورتی و شکلات تلخ استفاده کردم) و داخل یخچال میگذارید وقتی بست بعد برشتوک ها رو روش میریزیم ، و داخل یخچال می گذاریم. پس از 1 ساعت، آنها را از قالب خارج می کنیم.