رسپی پاستا با سس پستو:
اموزش اشپزی و طرز تهیه پاستا با سس پستو با روش آسان:
دوستای گل سلاااام، امشبم اومدم پیشتون با پاستاااااا و این بار با سس پستو، سس پستو یکی از محبوب ترین سس هاست و تو تمام دنیا نماد آشپزی ایتالیایی محسوب می شه، اسم این سس از واژه ی “Pesta” گرفته شده که در اصل به خاطر نحوه ی خرد کردنش بایه وسیله ای بسیار شبیه هاونگ چوبیه که در زمانای قدیم با استفاده از این هاونگ مواد اولیه با هم ترکیب می شدند که اینکار باعث حفظ هرچه بیشتر عطر و رنگ اونا می شد؛ سس پستو کلاسیک از ترکیب سیر، ریحان تازه، دانه کاج، روغن زیتون و پنیر پارمزان به دست میاد که چون دونه کاج به سختی گیر میاد به جاش از مغز گردو، تخمه آفتابگردان، فندق، پسته، بادام، بادام زمینی استفاده میکنن.
سس پستو داخل غذاهایی مثل لازانیا ،پیتزا، مرغ، بی نظیر میشه ولی کاربرد بیشتر این سس با پاستا هست،
حالا می ریم سراغ رسپی این سس :
- برگ ريحان تازه خورد شده دوليوان
- روغن زيتون نصف لیوان
- دانه کاج (چلغوز) نصف لیوان ولی چون کمیابه ترکیب گردو و بادام زميني (یا بادام درختی) باهم نصف لیوان
- سير سه تا چهار حبه له شده
- پنير پارمزان نصف لیوان
- من از كمي سس سيرهم استفاده كردم
- نمک و فلفل به مقدار لازم .
گردو و بادوم زميني رو آسیاب کنید تا خوب له شه. ریحان (فقط از برگ ریحان استفاده کنید) و سیر له شده و پنیر پارمزان را داخل میکسر بریزید. روغن زیتون را کم کم اضافه کنید و بزنید. بعد از اینکه سس یکدست شد نمک و فلفل رو اضافه کنید. اگر حس كرديد سستون خيلي سفت شده ميتونيد از آب سبزيجات يا اب پاستا و يا روغن زيتون استفاده كنيد تا رقيق تر بشه من كمي سس سير هم اضافه كردم
.
اموزش اشپزی و طرز تهیه پاستا با سس پستو با روش آسان
من یه نصفه سینه مرغ رو با نمک و فلفل و پودر پیاز و پودر سیر مزه دار کردم و تو ماهیتابه دوطرفش رو کامل سرخ کردم و بعد برش های کوچیک دادم و اینو گذاشتم کنار. برای پاستا هم از هر پاستایی میتونید استفاده کنید، من پاستامو با کمی نمک داخل آب جوش ریختم کاملا مغز پخت شد بعد آبکش کردم. داخل همون قابلمه ریختم، سس و تیکه های مرغ رو بهش اضافه کردم و دو دقیقه روی حرارت خوب تفت دادم تا کاملا ه
به خورد پاستا رفت و بعد داخل ظرف سرو کردم
نوش جاان
پ:ن :سس پستو آماده شم تو تمام هایپرها موجوده برای وقتایی که مواد سس در دسترستون نیست، من با سس های آماده هم درست کردم و عالی شده.