دستور پخت و طرز تهیه کنتاکی رژیمی خوشمزه:
امروز آموزش یه کنتاکی رژیمی رو داریم، از اونجایی که کنتاکی خیلی پرطرفداره پس چه بهتر که سالم تر خورده شه و باور کنید که چیزی از خوشمزگیش کم نمیکنه
مواد لازم:
- شش تیکه ساق مرغ
- دو بسته بیسکوییت ترد
- 2 عدد تخم مرغ
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- چهار ق غ ماست غلیظ
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، به مقدار لازم
اموزش اشپزی و طرز تهیه کنتاکی رژیمی با روش آسان:
ابتدا تخم مرغ رو خوب بهم می زنیم و با ماست و نمک و فلفل سیاه و پودر پیاز مخلوط کرده و مرغ ها رو داخل این مواد ریخته ( پوست مرغ رو بکنید ) و دو ساعت داخل یخچال قرار میدیم. بعد از این مدت بیرون آورده، حالا بیسکوییت های ترد رو خرد میکنیم . با پودر سیر مخلوطش میکنیم ولی نیاز نیست خیلی هم له بشه. بعد از این مرحله مرغ ها رو یکی یکی داخل ترکیب بیسکوییت و پودر سیر میغلتونیم .( قبل از این مرحله دو سه تا شکاف روی مرغ هاتون بدید تا بهتر مغز پخت بشه . بعد داخل پودر بزنید .به جای رون میتونید از سینه یا بال و کتف هم استفاده کنید )
حالا داخل سینی فر که زیرش کاغذ روغنی انداختیم قرار میدیم . در آخر به کمک برس یه کوچولو روغن زیتون روی مرغ ها میزنیم تا در آخر مرغ خوشرنگ تری داشته باشیم . بعد طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم قرار داده تا حسابی داخل مرغ ها مغز پخت و روش کرانچی بشه.
برای یه سیب زمینی خوشمزه تنوری،بهتره پوست سیب زمینی رو کاملا بشورید و بعد برش بزنید. ولی اگه نخواستید میتونید پوستش رو بگیرید، بهش نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و یه کوچولو روغن زیتون بزنید و حسابی مخلوط کنید و بعد داخل فر صد و هشتاد درجه طبقه وسط به مدت نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه بذارید تا حسابی برشته و مغز پخت بشه و از طعم بی نظیرش لذت ببرید..