رسپی دسر تی تاپ کاراملی:
مواد لازم:
- کیک تی تاپ سه الی چهار عدد
- پودر کرم کارامل یک بسته (ایرانی هم میتونین استفاده کنین)
- شیرخشک چهار قاشق غذاخوری
- آب دو لیوان
- بسکویت پتی بور وانیلی یک بسته
- خامه صبحانه یک پاکت
- پودر نسکافه یا پودر کاکاوو دو قاشق غذاخوری
اموزش درست کردن و طرز تهیه دسر تی تاپ کاراملی با روش آسان و حرفه ای :
آب و شیر خشک رو داخل قابلمه مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم تا بجوش بیاد. همین که اطرافش حبابای ریز ایجاد شد پودر کرم کارامل رو میریزیم یه جوش که زد از رو حرارت برمیداریم. اجازه میدیم یکم از داغی بیفته بعد داخل میکسر میریزیم یک بسته بسکویت پتی بور و خامه و پودر نسکافه رو بهش اضافه میکنیم میکس میکنیم.
کیک تی تاپ رو از وسط نصف میکنیم کف ظرف میچینیم مخلوط کاراملی رو روی کیک میریزیم .
ظرف دسر رو به مدت سه الی چهار ساعت داخل یخچال میزاریم تا خودشو بگیره و خنک بشه.
برای تزیین روی دسر پودر کاکاوو الک کردم.