طرز تهیه و دستور پخت ساگو:
اموزش درست کردن و دستور پخت ساگو با روش سنتی و اسان:
امروز میخوام درباره ساگو و روشای پختش با شما صحبت کنم.
ساگو دانه های ریز نشاسته ای هستند که از ساقه نوعی درخت نخل بدست میاد این دانه ها سرشار از کربوهیدرات هستند.
ساگو رو میتونین از عطاریها، لوازم قنادی و یا سوپرمارکتای بزرگ تهیه کنین.
روشهای مختلفی برای طبخ ساگو هست یک مدل اون طبخش با شیر هست که در انتها بهش خامه ،بستنی یاپودر کارامل اضافه می شود.
نوع دومش که امروز دستورش رو براتون گذاشتم از نوع سنتیش هست در این روش شکر رو کاراملی میکنیم و بعد مخلوط ساگو و آب رو اضافه میکنیم.
*این نکته رو هیچ وقت فراموش نکنین برای این که ساگوهاتون موقع پخت خوب پف کنه و شیشه ای بشه حتما باید از چند ساعت قبل ساگوها رو تو مقداری آب خیس کنین.
مواد لازم:
- ساگو یک لیوان
- شکر یک لیوان (سلیقه ایه میتونین کم یا زیادش کنین)
- گلاب نصف لیوان
- پودر هل یک ق مرباخوری
- آب جوش به میزان لازم
شکر رو داخل قابلمه میریزیم با حرارت کم میزاریم تا شکرا ذوب بشه.
اگه در این مرحله حرارت زیاد باشه شکرا میسوزه و دسرتون تلخ میشه .
آب رو به شکر اضافه میکنیم وقتی شکر حل شد ساگوی خیس خورده رو اضافه میکنیم.
مدام هم میزنیم تا ته نگیره.
وقتی دانه های ساگو شیشه ای شد و به غلظت رسید گلاب و پودرهل رو اضافه میکنیم.
حرارت رو کم میکنیم تا کمی کشداربشه و جابیفته.
ساگو ما آمادست داخل ظرف سرو میریزیم و چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا حسابی خنک بشه.