دستور پخت لپه پلو با مرغ با روش آسان:
اموزش اشپزی و طرز تهیه لپه پلو با مرغ غذای سنتی خوشمزه :
برای مرغ؛
مرغ رو تکه میکنیم میشوریم با
پیاز
فلفل سبز
نمک و زردچوبه و ادویه مخلوط میکنیم.
روی شعله کم میزاریم تا خودش آب بندازه و بپزه.
با این روش که مرغ با آب خودش میپزه مرغ طعم عالی میگیره.
مرغای پخته شده رو داخل روغن سرخ میکنیم.
برای حشو ؛
لپه از قبل خیس خورده و پخته شده
پیاز
رب گوجه
نمک، پودردارچین، پودرفلفل سیاه، پودر هل
پیاز رو داخل روغن تفت میدیم لپه ها رو اضافه میکنیم یک قاشق مرباخوری رب گوجه اضافه میکنیم در حدی که لپه ها خوش رنگ بشن.
نمک و ادویه هارو اضافه میکنیم حشو ما آمادست.
برای پلو؛
برنج از قبل خیس خورده
پیاز کوچک
قرص مرغ یک عدد
لیمو عمانی یک عدد (از وسط نصف کنین دانه های وسطشو دربیارین)
ادویه های درسته شامل (دانه زیره، چوب دارچین، دانه هل، دانه فلفل سیاه، برگ بو، دانه میخک)
پیاز رو داخل روغن تفت میدیم .
ادویه های درسته رو اضافه میکنیم بوی ادویه ها که بلند شد قرص مرغ اضافه میکنیم .
لیمو عمانی میریزیم.
به اندازه برنجمون آب میریزیم جوش که اومد برنجمون رو اضافه میکنیم .
آب برنج که کشیده شد دم میزاریم .
چون این پلو با ادویه های درسته طبخ میشه عطرش موقع پخت تو کل خونه میپیچه.
برای سرو داخل ظرف مورد نظر پلو رو میکشیم روی پلو از مواد حشو میریزیم و مرغا رو دور تا دورش میچینیم. برای دورچینش میتونین از سیب زمینی سرخ کرده یا کشمش سرخ شده هم استفاده کنین.