طرز تهیه نان تست:
مواد مورد نیاز:
- دو لیوان شیر ولرم
- یک لیوان آب ولرم
- نصف لیوان روغن مایع
- یک پاکت خمیر مایه خشک فوری (یک قاشق غذاخوری)
- یک قاشق مرباخوری نمک
- یک قاشق مرباخوری شکر
- آرد تا جایی که به دست نچسبد
طرز تهیه نان تست:
4 لیوان آرد را داخل کاسه ریخته و وسطش را گود می کنیم خمیر مایه شکر و نمک و شیر و آب را مخلوط می کنیم و شروع به ورز دادن می کنیم (با کشیدن ورز دهید) کم کم آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود روی خمیر نایلکس کشیده و یک ساعت استراحت دهید.
سطح کار را کمی آرد پاشی می کنیم و خمیر عمل آمده را مانند ویدئو شکل داده و داخل قالب می گذاریم. (در فیلم مواد دو برابر شده است)
روی خمیر را با کمی روغن چرب می کنیم و دوباره رویش را نایلون می کشیم طوری که وقتی حجم خمیر زیاد می شود به نایلون نچسبد.
خمیر ها را 9_10 ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم.
یک ربع بعد از در آوردن از یخچال در فری که روی 175درجه گرم شده قرار می دهیم و کف طبقه پایینی فر با آبپاش کمی آب بپاشید و در فر را ببندید و تا طلایی شدن روی نان ها می پزیم.
بعد از در آوردن از فر از قالب خارج کرده و روی سیم توری می گذاریم تا خنک شوند و گرنه خمیر می شوند برای براق شدن روی نان ها می توانید با فرچه کمی روغن مایع روی نانها بزنید و بعد از سرد شدن کامل برش می زنیم.
نوش جان