طرز تهیه شیرینی ایرمیک دارچینی:
مواد لازم:
- اندازه لیوان 200 میلی
- اندازه استکان 90 میلی
- سه و نیم لیوان آرد
- یک لیوان ایرمیک (آرد سمولینا)
- یک استکان ماست
- یک لیوان روغن مایع
- 125 گرم کره یا مارگارین
- یک عدد تخم مرغ
- یک پاکت وانیل (نصف قاشق چایخوری)
- نصف پاکت پکینگ پودر (نصف قاشق غذاخوری)
- یک قاشق غذاخوری سرکه
مواد میانی:
4 قاشق گردوی خرد شده
یک قاشق مرباخوری دارچین
مواد شربت:
دو و نیم لیوان شکر
دو و نیم لیوان آب
یک برش لیمو
ایرمیک برای غلتاندن شیرینی
طرز تهیه شیرینی ایرمیک دارچینی:
تمام موا خمیر را مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود (آرد را با کنترل اضافه کنید)
یک پنجم از خمیر را جدا کرده و گردو و دارچین مخلوط می کنیم.
از خمیر تکه هایی جدا کرده و مانند ویدئو باز کرده و از خمیر دارچینی رول کرده و وسط خمیر قرار می دهیم و در ایرمیک می غلتانیم و برش می زنیم در سینی فر می چینیم و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا کمی طلایی شدن روی شیرینی ها حدود 20_25 دقیقه می پزیم.
برای شربت شکر و آب و لیمو را مخلوط کرده و 15 دقیقه می جوشانیم.
بعد از اینکه شیرینی را از فر خارج کردید شربت ولرم را روی شیرینی داغ بریزید و بگذارید تا شربت خوب جذب شیرینی شود.
نوش جان