دستور پخت و طرز تهیه نان بریوش با روش آسان :
مواد لازم:
- ارد ۵۰۰ گرم
- شیر گرم ۵۰ میلی لیتر
- شکر۵۰ گرم
- پودر مایه خمیر ۱ قاشق
- تخم مرغ ۴ عدد
- کره نرم شده ۲۵ گرم
- سس شکلات
اموزش درست کردن و طرز تهیه نان بریوش شکلاتی و خونگی:
ارد رو در کاسه ی بزرگ بریزید و وسطش رو گود کنید و شیر ولرم و شکر و مایه خمیر رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و ورز بدید و وقتی حسابی به خورد خمیر رفت کره ی نرم شده تو دمای محیط رو به خمیر اضافه کنید و حسابی با دست ورز بدید تا یکدست بشه و اگه هنوز میچسبید به دستتون بازم کمی ارد اضافه کنید وقتی خمیر یکدست شد روی کاسه رو با نایلون و بعد با پارچه بپیچید و ۱۰ دقیفه بهش استراحت بدید و بعد به اندازه ی یه گردو داخل قالب کیک یزدی بریزید و دوباره بزارید یک ساعت دیگه استراحت کنه (روشونو نایلون بکشید) و بعد از یکساعت با رومال زرده ی تخم مرغ و زعغرون روشونو کاور کنید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه بزارید ۲۰ دقیقه کامل بپزه و روی نون طلایی بشه،
سس شکلات رو من وقتی که نون اماده شد و خنک شد با قیف از تهش سوراخ کردم و مقداری شکلات بهش اضافه کردم،
بریوش یه نون خوش عطر و بوو خوش طعم برای صبحانه ی کد بانو های خونس، درست کنید و لذت ببرید
نوش جونتون