• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک فصل با پودینگ هلو : آموزش درست کردن کیک و شیرینی

    طرز تهیه کیک فصل

    دستور پخت و طرز تهیه کیک فصل :

    مواد لازم:

    • ارد ۲ پیمانه
    • تخم مرغ ۴ عدد
    • شکر یک پیمانه
    • روغن نصف پیمانه
    • پودینگ هلو (هلوی میکس شده) نصف پیمانه
    • وانیل نوک ق چ
    • بکینگ پودر ۲ ق چ

    اموزش اشپزی و طرز تهیه کیک فصل با پودینگ هلو خوشمزه و آسان خونگی:

    تخم مرغ ها رو که از نیم ساعت قبل به دمای محیط رسیده رو به همراه وانیل با همزن میزنیم تا از لختگی در بیاد. بعد شکر رو اضافه میکنیم و با دور تند میزنیم تا حجمش دو برابر بشه. بعد هلوی میکس شده و روغن رو اضافه میکنیم و به مدت یک دقیقه میزنیم تا مواد یکدست بشه و بعد همزن رو کنار میزاریم و ارد و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم به مواد اضافه میکنیم. با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد در قالب میریزیم و با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه اجازه پخت میدیم،


    وقتی کیک اماده شد بعد از خنک شدن کیک رو به دو قسمت تقسیم میکنیم. شربت بار یا سس شکلات رو به سطح میانی کیک میزنیم. بعد هلو و موز و پودر قند یا هر نوع میوه ای داشتید اضافه میکنید. خامه ی فرم گرفته رو اضافه میکنید و لایه ی بعدی کیک رو روش قرار بدید و سطح کیک رو هم با خامه و میوه تزئین میکنید و تمااام، نوش جان

    طرز تهیه کیک فصل

    About The Author