دستور پخت و طرز تهیه راش کیک خونگی:
مواد لازم برای تهیه کیک ساده خوشمزه و کم خامه:
- ارد ۲ پیمانه
- پودر کاکائو نصف پیمانه
- بکینگ پودر ۲ ق چ
- جوش شیرین نصف ق چ
- نمک۱/۴ ق چ
- پودر نسکافه ۱ ق چ
- پودر شکر یک و نیم پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- شیر یک پیمانه
- روغن مایع نصف پیمانه
- وانیل ۱/۲ ق چ
- اب جوش نصف پیمانه
اموزش درست کردن و طرز تهیه راش کیک خوشمزه و با روش آسان :
در مرحله ی اول تمام مواد خشک رو (ارد، پودر کاکائو، نشکافه، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، شکر ) با هم مخلوط میکنیم و در یک کاسه ی بزرگ میریزیم و وسطش رو گود میکنیم،
و بعد مایعات رو اضافه میکنیم (شیر تخم مرغ وانیل روغن )
و با همزن شروع میکنیم به هم زدن و به تدریج اب جوش رو اضافه میکنیم،
هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه
اگه حس کردید کمی رقیق مهم نیست مشکلی پیش نمیاد،
و بعد داخل قالب میریزیم و به مدت ۳۵ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه اجازه ی پخت میدیم،
میتونید مواد رو تو دوتا قالب کوچیک هم بپزید،
بعد از خنک شدن لایه ی میانی کیک رو با توت فرنگی و ژله ی توت فرنگی که از قبل اماده داشتم تزیین کردم و یک مقدار خیلیی کم خامه ی فرم گرفته اضافه کردم،
و روی کیک هم نوتلا و توت فرنگی و تماام،
البته تزیین کیک و مواد میانی کاملا سلیقه ای