• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان گاتا : دستور پخت نون خوشمزه و آسون خونگی

    طرز تهیه نان گاتا

    دستور پخت و طرز تهیه نان گاتا:

    اموزش درست کردن و طرز تهیه نان گاتا خوشمزه و آسان در خانه :

    نان گاتا یه نان مغز داره ارمنی هست که بسیار خوش خوراکو سبکه برای عصرونه یا صبحانس
    که خیلی راحت و سریع هم اماده میشه،
    مواد لازم:

    • آرد ۲۵۰ گرم
    • ماست۱/۲ پیمانه
    • کره ۵۰ گرم
    • روغن مایع ۲ ق غ
    • تخم مرغ ۱ عدد
    • مایع خمیر۱/۲ ق غ
    • بکینگ پود ۱/۲ ق غ
    • وانیل ا/۴ ق غ
    • برای داخل نان هم من از کاکائو خرد شدها استفاده کردم
    • ولی شما میتونید به دلخواه از گردو و دارچین و یا کشمش استفاده کنید،

    طرز تهیه :

    کره رو داخل کاسه میزاریم و به روش بنماری آب میکنیم،
    تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه
    سپس ماست و روغن مایع رو اضافه میکنیم و دوباره میزنیم تا مواد مخلوط بشه،
    خمیر مایه ارد و بکین پودرو که الک کردیم به مواد اضافه میکنیم،
    ورز میدیم تا خمیر پف کنه


    وداخل یه کاسه میزاریم روشو با سلفون میبندیم و جای گرم میزاریم تا خمیرمون به عمل بیاد،
    من خمیر رو به ۴ قسمت تقسیم کردم داخل سینی فر پهن کردم و روی مواد رو کاکائوی خرد شده ریختم و دوباره یه لایه دیگه خمیر پهن کردم و اطرافشو بستم و با شیر و زرده ی تخم مرغ رومال کردم و با چنگال شکل دادم و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ گذاشتم تا کامل بپزه و تمااام

    طرز تهیه نان گاتا

    About The Author