طرز تهیه سوفله:
مواد مورد نیاز:
- 100گرم کره
- 160 گرم مخلوط شکلات شیری و تلخ
- 4 عدد تخم مرغ
- نوک انگشت نمک
- 4 قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق غذاخوری کاکائو
- 4 قاشق غذاخوری آرد
- یک پاکت وانیل (نصف قاشق چایخوری)
طرز تهیه سوفله:
کره و شکلات را به روش بنماری آب می کنیم.
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم سفیده را با نمک و پودر شکر با همزن برقی می زنیم تا فرم بگیرد و از ظرف نریزد.
وقتی مخلوط شکلات و کره ولرم شد زرده تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و هم می زنیم وانیل را هم اضافه می کنیم و با سفیده های تخم مرغ مخلوط می کنیم آرد و کاکائو را هم روی مواد الک می کنیم و با لیسک دورانی هم می زنیم تا پف سفیده ها نخوابد.
پیاله ها یا قالبها را با کره چرب می کنیم و آرد پاشی می کنیم و از مواد سوفله پیاله ها را پر می کنیم و یک بند انگشت سر خالی می گذاریم و در فری که روی 175 درجه گرم شده در طبقه پایینی 10 دقیقه می پزیم.بعد از در آوردن از فر بر عکس روی بشقاب سرو بر می گردانیم و از قالب خارج می کنیم و با پودر قند تزئین می کنیم.
نوش جان