• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان شیر فرانسوی : طرز تهیه نون خوشمزه و آسان خانگی

    نان شیر فرانسوی

    اموزش درست کردن نان شیر فرانسوی مثل بیرون :

    طرز تهیه و دستور پخت نان شیر فرانسوی آسان و خوشمزه در خانه:

    چهاروصد و پنجاه گرم آرد قوی نان(آرد نان فانتری)….

    یک ق چ خمیر مایه فوری…(پیمانه استاندارد قنادی)…

    دویست و هشتاد گرم شیر (کم کم اضافه کنید که خمیر شل نشه، هر جا دیدید خمیر شل شد، دست نگهدارید)….

    سی گرم پودر شیر خشک….

    دو ق چ نمک….

    یک ق غ شکر….

    پنجاه گرم کره


    به آرد،نمک و شکر و پودر شیر خشک و خمیر مایه فوری رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم.


    شیر و کم کم اضافه میکنیم، خمیر نسبتا سفتی بدست میاد، نگران نباشید با اضافه کردن کره خمیر نرمی بدست میاوریم، وقتی کره رو اضافه کردید تقریبا ده دقیقه ورز بدید و سپس خمیر را داخل ظرفی که به روغن چرب کردیم میذاریم و خمیرو آغشته به روغن ظرف میکنیم تا گرد و یکدست بشه، روی نون رو میپوشونیم، و تقریبا یک ساعت و نیم بهش استراحت میدیم، تا حجم خمیر دوبرابر بشه، سپس پف خمیرو میگیریم، خمیرو به هشت تکه مساوی تقسیم و چانه میگیریم و حدود ده دقیقه هم استراحت میدیم.

    سپس روی سینی فر خمیر هارو به صورت بیضی فرم میدیم و با کف دست روی نون رو کمی پهن میکنیم، با فاصله شش سانت از هم میچینیم، و یک پارچه تمیر روی نونها میکشیم تا دو برابر شدنش صبر میکنیم (تقریبا یک ساعت و نیم) در آخر روی نونها کمی آرد پاشیدم، و به عمق پنج میلیمتر، سه خط موازی کشیدم، و در فر برقی با دمای صد و هشتاد درجه حدود پانزده الی بیست دقیقه میذاریم بپزه تا وقتی که روش طلایی بشه


    این نون احتیاج به رومال کردن نداره، تغییر رنگ این نون به خاطر شیر خشکی که توی رسپی هست، اگر شیر خشک نداشتید میتونید با شیر روی نون رو قبل از تیغ زدن بُرس بزنید

    نان شیر فرانسوی

    About The Author