• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ساندویچ مرغ و بادمجان : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خونگی

    ساندویچ مرغ و بادمجان

    اموزش اشپزی ساندویچ مرغ و بادمجان :

    طرز تهیه و دستور پخت ساندویچ مرغ و بادمجان خونگی:

    مواد مورد نیاز:

    • سینه مرغ ۱ عدد
    • بادمجان ۱ عدد
    • پنیر خامه ای ۳ قاشق غذاخوری
    • جعفری ۱/۵ قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل مقدار لازم
    • لیموترش و زست لیمو برای مزه دار کردن مرغ ۱ عدد
    • روغن زیتون
    • سیر ۱ حبه
    • پنیر گودا یا پیتزا
    • نان باگت

    طرز تهیه:

    ابتدا سینه مرغ رو با پوره سیر،نمک و فلفل، لیموی تازه و زست لیمو و روغن زیتون مزه دار میکنیم بهتره چند ساعت قبل اینکارو انجام بدید تا مرغ خوش طعم بشه، بعد خیلی راحت پنیر خامه ای را با جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل و پوره سیر مخلوط کنید و مواد آماده شده را روی نان ساندویچی بریزید.

    سپس بادمجان ها را به هر روشی دوست دارید برش بزنید و تلخیشو بگیرید و بعد سرخ کنید (من با پوست دوست داشتم ولی شما میتونید پوست بادمجان را جدا کنید) سپس روی پنیر بادمجان سرخ شده و روغن گرفته را بچینید و سپس سینه مرغ را که از قبل استراحت دادیم را گریل کنید بدون هیچ روغن اضافی و روی بادمجان ها بزارید و روی مرغ پنیر گودا یا پیتزا یا هر پنیری که دوست دارید، تکه بعدی نان را روی پنیر گذاشته و در تابه داغ بدون روغن گریل میکنیم. تماممم : با چیبس میل شود

    ساندویچ مرغ و بادمجان

    About The Author