طرز تهیه شیرینی موم عسل:
مواد مورد نیاز:
- 4/5 لیوان دسته دار فرانسه هست.
- استکان 125 میلی که نصف لیوان دستهدار فرانسه هست.
- 125 گرم کره
- یک لیوان روغن مایع
- یک عدد تخم مرغ
- یک لیوان ایرمیک (آرد سمولینا)
- یک استکان ماست
- یک قاشق غذاخوری سرکه
- یک پاکت وانیل شکری (نصف قاشق چایخور)
- نصف پاکت پکینگ پودر (نصف قاشق غذاخوری)
- سه و نیم لیوان آرد
- یک قاشق مرباخوری دارچین
- یک استکان گردوی خرد شده
مواد مورد نیاز برای شربت:
- سه لیوان شکر
- سه و نیم لیوان آب
- یک برش لیمو
طرز تهیه شیرینی موم عسل :
ابتدا مواد شکر و آب و لیمو را مخلوط کرده و 15 دقیقه جوشانده و می گذاریم تا ولرم شود.
همه مواد به غیر از دارچین و گردو را مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. یک چهارم خمیر را جدا کرده و دارچین و گردو مخلوط می کنیم.
مانند ویدئو شیرینی ها را با موچین تمیز شکل می دهیم و در سینی فر بدون چرب کردن می چینیم و در فری که روی 200 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینی می پزیم. بعد از در آوردن از فر شربت ولرم را روی شیرینی داغ می ریزیم و یک ساعت زمان می دهیم تا شربت جذب شود و گهگاهی شیرینی ها را پشت و رو می کنیم.
نوش جان