اموزش درست کردن کیک دبل چاکلت کافه ای :
مواد مورد نیاز :
- آرد قنادی دو پیمانه
- شیر یک پیمانه
- شکر یک پیمانه
- روغن مایع یک دوم پیمانه
- تخم مرغ سه عدد
- پودرکاکائو مرغوب یک دوم پیمانه
- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- شکلات تختهای یا سکه ای ۱۵۰ گرم (از شکلات تلخ استفاده کردم )
طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافه ای :
آرد + پودر کاکائو و بکینگ پودررو الک کنیدو کنار بگذارید
فر رو روشن کنید
قالب مورد نظرتون رو چرب آرد پاشی کنید و کاغذ روغنی بندازید
تخم مرغ ها + شکر + وانیل را با همزن بزنید کرم رنگ بشن
شیر و روغن و شکلات بن ماری شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
درآخر مخلوط آرد را اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا مواد یکدست بشه درحد مخلوط شدن کافیه
مواد را در قالب بریزید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدید لطفا پخت را با توجه به نوع فرچککنید
برای روی کیک از گاناش استفاده کردم
به میزان مساوی خامه صبحانه و شکلات خرد شده را بن ماری کردم و با هم مخلوط کردم وقتی که سرد شد روی کیک ریختم و با آلبالو و نعنای تازه و شکلات سفید تزیین کردم.