• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه قرمه گوشت : آموزش آشپزی و دستور پخت غذای خوشمزه و سنتی

    طرز تهیه قرمه گوشت

    اموزش اشپزی و طرز تهیه قرمه گوشت غذای خوشمزه و ساده ایرانی :

    مواد مورد نیاز :

    • گوشت گوسفندی تازه ۵۰۰ گرم
    • دنبه ۲۰۰ گرم
    • نمک به میزان لازم
    • مقدار گوشت رو میتونید هر چه قدر که خواستین استفاده کنید
    • آب جوشیده به میزانی که گوشت کامل نرم بشه و پخته،

    دستور پخت و طرز تهیه قرمه گوشت :

    کمی روغن سرخ کردنی کف ظرف بریزید دنبه ها رو با غذاساز ریز کنید یا با استفاده از چاقو کف ظرف بگذارید و گوشت ها رو روی دنبه ها قرار بدید به تمام گوشت ها نمک بزنید و آب اضافه کنید مدت پخت باید طولانی باشه تا گوشت خیلی خوب نرم و پخته و سپس در روغن دنبه سرخ بشه دقت کنید ،گوشت زیاد سرخ نشه که سفت بشه……….


    چون پیاز و ادویه نداره گوشت بو میده ؟
    نه نمک باعث میشه بوی بدی نداشته باشه….
    من یک گل سیر گذاشتم در روغن سرخ شد با گوشت ولی دستور اصلی سیر و پیاز و حتی ادویه نداره
    میتونید موقع سرو از زعفران آب شده یا پودر فلفل روی گوشتها بریزید
    برای سرو از نان لواش یا تافتون استفاده کنید از روغن روی نان بریزید و گوشتها را روی نان بگذارید.
    امیدوارم از این دستور استفاده کنید بخصوص در سفر هایی که تشریف میبرید و لذت ببرید، برای من هم انرژی خوب بفرستین…..

    طرز تهیه قرمه گوشت

    About The Author