اموزش اشپزی و دستور پخت میگو پلو با کشمش و گردو خونگی:
مواد مورد نیاز :
- میگو ۵۰۰ گرم
- پیاز درشت ۱ عدد
- نمک ، زردچوبه و فلفل قرمز به میزان دلخواه
- زعفران آب کرده ۲ قاشق غذاخوری
- کشمش نصف لیوان
- گردو خرد شده نصف لیوان
- زرشک به میزان دلخواه
- پیاز داغ به میزان دلخواه
- سیر دو سه حبه
طرز تهیه و دستور پخت میگو پلو :
میگوها رو تمیز کرده ، میشوییم
و آبکش میکنیم . پیاز رو خلالی خرد کرده و تو ماهیتابه با کمی روغن تفت میدیم ادویه ها و میگوها رو اضافه میکنیم سیر را خرد کرده اضافه میکنیم و با حرارت متوسط به بالا حدود پنج دقیقه میپزیم . (زمان پخت بیشتر بشه میگوها سفت میشن)
زعفرون رو هم اضافه میکنیم و تفت میدیم. میگوها آماده هستن
کشمش، گردو و زرشک رو هم تو یه ظرف دیگه روی حرارت حدود سه دقیقه تفت میدیم. پیازداغ رو هم به مقدار دلخواه خودتون درست کنین
حالا میگوها و بقیه مواد خوشمزه رو کنار چلو ساده یا زعفرونی سرو میکنیم.
نوش جان