• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    اکبر جوجه خونگی : دستور پخت غذای خوشمزه و آسان در خانه

    اکبر جوجه خونگی

    اموزش و دستور پخت اکبر جوجه خونگی غذای شملی اسون و خوشمزه مثل رستوران :

    مواد مورد نیاز :

    • 1 عدد
    • آبلیمو به میزان دلخواه (من 1 لیوان زدم)
    • سیر ریز خرد شده 2 حبه
    • پیاز خلالی شده 1 عدد متوسط
    • نمک فلفل و دارچین (دارچین اختیاری)
    • زعفرون آب کرده به میزان دلخواه(حدود نصف استکان)
    • کره 100 گرم
    • روغن فراااووون

    طرز تهیه اکبر جوجه خونگی:

    اول مرغ رو از وسط نصف کنین، آبلیمو، سیر، پیاز، زعفرون و ادویه ها رو باهم مخلوط کنین و مرغ رو داخلش بخوابونین. در ظرف رو ببندین یا سلفون بکشین و بذارین یخچال (کمتر از 2 ساعت نباشه)

    روغن و کره رو توی قابلمه مناسبی بریزین و بذارین گرم بشه. مرغ رو از توی مواد خارج کنین و همه تکه های سیر و پیاز رو ازش جدا کنین (اگه جدا نشه توی روغن میسوزه) و بعد با دستمال تا حدی مرغ رو خشک کنین.

    مرغ رو توی روغن بذارین و حرارت رو خیلی کم کنین و درِ قابلمه رو بذارین تا کم کم بپزه و مغز پخت بشه. (حدود دو ساعت زمان میبره). کم کم مرغ آب میندازه.
    بعد از سرخ شدن یک طرف مرغ برگردونین تا طرف دیگه سرخ بشه. و در آخر با رب انار سرو کنین. نوش جان

    میتونین قبل از سرخ کردن، 10 تا 15 دقیقه مرغ رو کمی آبپز کنین تا بهتر بپزه.
    مرغ حداقل 3 ساعت توی مواد خوابونده بشه یعنی کمتر از 3 ساعت نباشه. هرچی بیشتر توی مواد باشه خوش طعم تر میشه. من از شب قبل تو مواد گذاشتم.


    اکبر جوجه خونگی

    About The Author