اموزش اشپزی و دستور پخت خورشت آلو اسفناج با مرغ غذای سنتی خونگی :
مواد مورد نیاز :
- اسفناج 500 گرم
- آلو خورشتی 200 گرم
- پیاز 2 عدد
- مرغ 400 گرم
- سیر 2 حبه
- نمک، فلفلسیاه، پاپریکا، کاری، زنجبیل
طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با مرغ :
پیاز رو با روغن یکمی سرخ میکنیم و ادویه ها رو اضافه میکنیم، سیر رو هم اضافه میکنیم و بعدش مرغ رو اضافه میکنیم و یکمی سرخ میکنیم و اندازه یک تا یک ونیم لیوان آب اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا بپزه، برگ بو هم میریزیم تا بوی بد مرغ از بین بره.
تو یه ظرف دیگه، اسفناج هایی که خوب ریزش کردیمو میریزیم و با شعلهی کم تفتش میدیم و اجازه میدیم کاملا بپزه و آبش گرفته شه. بعد تقریبا که مرغ کاملا پخت، اسفناج پخته رو بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم مزهها باهم ترکیب شن و یکم قل بخورن.
بعد آلو که از قبل نیم ساعت خیسونده بودیم رو بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم که کامل بپزه
نوش جان