• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه بادام سوخته : آموزش درست کردن شیرینی خوشمزه و دست ساز

    طرز تهیه بادام سوخته

    آموزش و طرز تهیه بادام سوخته شیرینی خوشمزه و سنتی ایرانی :

    طرز تهیه بادام سوخته

    رسپی و طرز تهیه بادام سوخته :

    بادام و شکر را مخلوط می‌کنند . در ظرفی می‌ریزند . ۴ قاشق سوپخوری آب در آن ریخته و ظرف را روی آتش می‌گذارند تا شکر طلائی شود سپس بادام و شکر را روی غربال می‌ریزند تا سرد شود و سپس بادام را با دست از شکر جدا می‌کنند و سپس شکر را دوباره در ظرفی ریخته و روی آتش می‌گذارند تا آب شده و به شکل کارامل بدست آید. بادام را در شکر کارامل شده ریخته و بهم می‌زنند تا مخلوط شود سپس مخلوط بادام و کارامل را روی یک سینی مسی ریخته و با قاشق از هم جدا می‌کنند. در ضمن برای درست کردن آن می‌توان به جای شکر از عسل نیز استفاده کرد.

    About The Author