• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک بالش پادشاه : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای مثل بیرون

    کیک بالش پادشاه

    طرز تهیه کیک بالش پادشاه:

    مواد لازم:

    • 4 عدد تخم مرغ
    • 1 لیوان دو انگشت کمتر شکر
    • 1.5 لیوان آرد
    • 1/4 استکان آب گرم
    • 2/5 قاشق چایخوری بکینگ پودر
    • کمی وانیل ‌
    • شربت
    • 2.5 لیوان شکر
    • 3.5 لیوان آب

    طرز تهیه کیک بالش پادشاه :

    ‌شکر و آب را در یک قابلمه بریزید وقتی جوش آمد 5 دقیقه اجازه دهید بجوشد.کنار بگذارید تا سرد شود
    کیک و شربت حتما باید سرد باشد.
    خامه:
    1 بسته کرم شانتی ( معادل 75 گرم پودر خامه )
    را با یک لیوان شیر سرد بزنید و در یخچال قرار دهید.
    طرز تهیه:
    سفیده و زرده تخم مرغها را جدا کنید. سفیده را با 1پنس نمک بزنید تا خوب پف کند.
    زرده تخم مرغ ها را با شکر هم بزنید سپس آب گرم را اضافه کنید و هم بزنید سفیده را کم کم به زرده اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و بگینک پودر الک شده را به این مایه اضافه کنید و طوری مخلوط کنید (با لیسک و به صورت دورانی) که پف آن نخوابد.
    در یک قالب به ابعاد 24× 26cm کاغذ روغنی بیاندازید و مایه کیک را در آن بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید (بعد از 30 دقیقه با خلال دندان پخت کیک را تست کنید)


    بعد از پخت کیک را از فر در آورید کیک را از وسط برش بزنید و شربت را در همه جای کیک پخش کنید سپس خامه کشی کنید و لایه دوم کیک را روی آن بگذارید و شربت باقی مانده را روی در همه جای لایه رویی بریزید و به دلخواه تزیین کنید.
    نوش جان

    کیک بالش پادشاه

    About The Author