• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پاریس برست : طرز تهیه شیرینی به روش اسان

    پاریس برست
    طرز تهیه شیرینی پاریس برست به روش اسان در منزل

    طرز تهیه شیرینی پاریس برست:

    مواد مورد نیاز:

    • مواد لازم
    • آرد یک لیوان سر پر
    • کره ۱۱۰ گرم
    • نمک یه پنس
    • وانیل نصف ق چ
    • آب یک پیمانه
    • شکر یک ق غ
    • تخم مرغ ۴ عدد

    طرز تهیه شیرینی پاریس برست:

    ابتدا کره، شکر، آب ، وانیل رو بریزید داخل یه قابلمه بعد بزارید روی گاز، وقتی از اطراف شروع کرد به جوشیدن ، آرد و به یکباره اضافه کنید ( شعله گاز متوسط رو به کم باشه) و مرتب به هم بزنید ( این مرحله رو داغ زدن میگن که باید دقت و حوصله به خرج بدید) بعد حدود ۴،۵ دقیقه داغ بزنید .
    بزارید کنار تا خنک بشه بعد ۴ دونه تخم مرغ رو توی یه کاسه ای لت بزنید بعد به مواد خنک شده کم کم اضافه کنید تا غلظت مواد مثه تو کلیپ بشه
    همه ی تخم مرغ رو یکجا نریزید .
    بعد بریزید تو قیف ( من تو قیف یه بار مصرف ریختم، البته دو تا قیف که پاره نشه) بعد با ماسوره ای که دوس دارید ( ساده، مدل گل رز) پایپ کنید.
    کمی از موادم اضافه اومد که مدل گرد زدم و تکی درست کردم.
    من داخل کاغذ نسوز یه بشقاب یا پیش دستی به هر اندازه قطری که دوست دارید بزارید روی کاغذ و با خودکار بکشید بعد دور همونی که با خودکار کشیدید از مواد پایپ کنین
    بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰( ده دقیقه اول) بعد دما رو بیارید روی ۱۸۰ به مدت نیم ساعت تا زمانی که روش طلایی بشه.
    بعد از این که خنک شده با چاقو از وسط نصف کنین و داخلش خامه یا کرم پاتیسیر پر کنین
    من لابلاش هم توتفرنگی گذاشتم. و کمی پودر قند هم الک کردم. لایک و کامنت و سئو واشتراک گذاری مارو حمایت کنید

    About The Author