• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بامیه با شربت : طرز تهیه بامیه برای ماه رمضان خوشمزه و خانگی + نکات

    بامیه با شربت

    آموزش و طرز تهیه بامیه با شربت خوشمزه و آسان خانگی مثل بیرون :

    مواد مورد نیاز:

    • آرد یک پیمانه = ۱۲۵ گرم
    • آب ۱ پیمانه = ۲۵۰ سی سی
    • تخم مرغ ۲ عدد
    • روغن جامد یا مایع ۲ ق س
    • شربت بار ۲ ق س
    • نمک یک پنس
    • وانیل شکری نصف ق م یا وانیل خالص یک هشتم ق م
    • شربت بار به مقدار لازم (برای قرار دادن بامیه داخلش )( آموزش در ادامه)

    دستور تهیه بامیه با شربت :

    ابتدا آب و شربت بار و روغن و نمک رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار بدین .
    به محض اینکه جوش های ریزی روی سطح آب اومد تمام آرد رو یک دفعه اضافه کنید .
    سریع شروع به همزدن کنید تا آرد جمع بشه.

    نکته : حتما و حتما حرارت رو کم کنید .
    با پشت قاشق خمیر رو در داخل قابلمه یا ماهیتابه پخش کنید . تا زمانیکه از روی حرارت بردارید بایستی مدام اینکار و انجام بدین. تقریبا ۱۵-۱۰ دقیقه طول می کشه.

    بعد به ظرف دیگه ای منتقل کنید و اجازه بدین خمیر سرد بشه . در این فاصله دو سه بار خمیر رو زیر و رو کنید تا به سرد شدن اون کمک کنید.

    بعد از اینکه خمیر سرد شد تخم مرغ اول رو می ریزیم و با دست هم می زنیم . ممکنه اولش به نظرتون شل بیاد ولی با هم زدن خودش رو جمع می کنه.
    بعد از اینکه خمیر سفت شد مجددا تخم مرغ دوم و وانیل رو بریزید و هم بزنید تا خمیر خودش رو جمع کنه .

    نکته : هر دفعه حدود ۵ دقیقه ممکنه طول بکشه.

    برای درست کردن بامیه نیاز به یک قیف و یک ماسوره هست.

    نکته : بهتره قیف یکبار مصرف باشه چون شستن این خمیر کمی سخته.
    نکته :ماسوره ای که باهاش بامیه درست می کنن به ماسوره آچاری معروفه.
    بعد با قیچی آشپزخونه اونو به اندازه لازم ببرید.

    در یه قابلمه به مقدار لازم روغن بریزید ( بهتره سطح بامیه ها رو بپوشونه) .

    برای سرخ کردن بامیه نباید روغنش داغ باشه . پس همون اول داخل روغن سرد بریزید و حتما حتما با حرارت کم سرخ کنید .

    نکته : باز هم تکرار می کنم حرارت کم در سرخ کردن بامیه خیلی مهمه.
    بعد از سرخ شدن کامل بامیه ها ، همون طور داغ داخل شربت بار ولرم بریزید تا شهد در اون نفوذ کنه (2دقیقه کافیه).

    شربت بار

    مواد لازم :

    • شکر 2 پیمانه
    • آب ۱ پیمانه
    • گلاب ۴/۱ ( یک چهارم ) پیمانه
    • آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو ۸/۱ ( یک هشتم ) قاشق چایخوری
    • زعفران دم کرده ۲ ق س
    • گلوکز یک قاشق غذاخوری پر (گلوکز برای براق شدن بامیه ست)

    برای تهیه شربت دو پیمانه شکر، یک پیمانه آب و نصف پیمانه گلاب را روی حرارت قرار دهید تا جوشیده و غلیظ شود . غلظت آن باید مثل شربت یا مربای قوام آمده باشد در آخر نصف قاشق چایخوری آبلیموی تازه اضافه کرده بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید. شربت باید کمی گرم باشد.

    بامیه با شربت

    About The Author