آموزش و طرز تهیه بستنی زمستانی خوشگل و خوشمزه و آسان مثل بیرون در خانه :
سفیده تخم مرغ ۴ عدد .
پودر قند ۱ لیوان .
وانیل کمی .
آب ۳ قاشق غذاخوری .
پودر ژلاتین ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری .
شکلات تلخ به میزان لازم .
آموزش و طرز تهیه بستنی زمستانی :
پودر ژلاتین را روی آب می پاشیم و وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد روی کتری می گذاریم تا حل شود. سفیده تخم مرغ را با همزن انقدر میزنیم که وقتی کاسه رو بر می گردونیم از ظرف نریزه . حالا یک قابلمه بزرگتر از کاسه همزن رو آب می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد . ظرف سفیده رو داخل قابلمه میذاریم و پودر قند رو به تدریج اضافه می کنیمو با همزن دستی به حدی می زنیم که پودر قند در سفیده حل بشه . ظرف را از روی حرارت بر می داریم و وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه می کنیم ..
ما میتونیم از نان میکادو ، تارتلت و ویفر های قیفی استفاده کنیم … اگه از نان میکادو استفاده میکنید باید با کاتر قالب بزنیم و بعد روی اون با قیف مواد رو که یک مقدار خودش رو گرفته می زنیم .. اگر از ویفر قیفی یا کاسه ای استفاده می کنیم باید شکلات تلخ رو بن ماری کنیم و با قلمو توی قیف یا کاسه بریزیم تا یک پوشش شکلاتی توی قیف رو بپوشونه . علت هم اینه که اگر لایه شکلاتی نزنیم رطوبت سفیده نان رو خمیر می کنه …
بعد از قیف زدن مواد رو یک ساعت تو یخچال میگذاریم تا خودش رو بگیره و بعد روکش شکلاتی نهایی رو روش میزنیم .. و دوباره در یخچال می گذاریم .
این دستور خوب از پیج خانم شیلان فرزانه بود