دستور پخت و طرز تهیه کیک شیفون موکا خوشمزه و آسون خونگی:
مواد مورد نیاز:
- پودر کاکائو …۱/۳ پیمانه
- نسکافه یک و ۱/۳ پیمانه .
- آب جوش … نود میلی لیتر
- شکر …۱ پیمانه.
- زرده تخم مرغ …۳ عدد
- روغن مایع …۱/۴پ
- وانیل … ۱/۸ ق چایخوری
- نمک .. ۱/۴+۱/۸ق چ
- سفیده تخم مرغ ..۴ عدد
- کرم تارتار ۱/۴ق چ (قابل حذف)
- بیکینگ پودر …۱ ق چ
- آرد …۱ پیمانه …
آموزش پخت و طرز تهیه کیک شیفون موکا :
پودر کاکائو + نسکافه را در آب جوش حل میکنیم و کنار میگذاریم تا خنک بشه . ۱/۸ شکر را کنار میگذاریم . در کاسه بزرگی زرده تخم مرغ ، بقیه شکر ، روغن مایع ، وانیل ، نمک و مخلوط کاکائو سرد شده رو با دور تند همزن ۳…۴ دقیقه میزنیم تا حجیم و روشن بشه . آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک میکنیم و به مایه اضافه می کنیم . در ظرفی جداگانه و کاملا خشک ، با همزن کاملا تمیز و خشک سفیده رو می زنیم تا کمی کف کنه ، کرم تارتار رو می زنیم و دوباره هم می زنیم تا سفید بشه . شکر باقیمانده رو کم کم اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا کاملا سفت بشه و اگر ظرف رو برگردونیم ، از ظرف نریزه ..
کمی از سفیده زده شده رو به مخلوط زرده اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا مواد کمی شل بشه . بقیه سفیده رو با لیسک به آرامی با مواد مخلوط می کنیم و دورانی هم می زنیم تا پف مواد نخوابه . قالب میان تهی ۲۳ سانت رو چرب می کنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه می پزیم . تست خلال دندون فراموش نشه . کیک را ۵ دقیقه در قالب خنک کنید و بعد روی توری سیمی کاملا خنک کنید . کرم تارتار پودر سفیدیه که برای فرمدهی بهتر سفیده هست و قابل حذفه .