• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه دسر پان اسپانیا خوشمزه و آسون خونگی + نکات کلیدی

    طرز تهیه دسر پان اسپانیا

    آموزش و طرز تهیه دسر پان اسپانیا خوشمزه و آسون خونگی :

    مواد لازم:
    ارد : یک دوم پیمانه

    شیر : یک لیتر

    گردوی خرد شده : یک دوم پیمانه

    نشاسته ذرت: دو ق سوپخوری

    پودر کاکائو : سه ق سوپخوری

    خامه: 150گرم

    تخم مرغ : دو عدد

    وانیل یک دوم ق چایخوری

    شکر: یک لیوان

    کره : پنجاه گرم

    بیسکوییت پتی بور : یک تا دو بسته

    موز : در صورت تمایل دو تا سه عدد

    طرز تهیه دسر پان اسپانیا


    ابتدا تخم مرغ و شکر رو با همزن بزنید . آرد و نشاسته ذرت رو در قابلمه بریزید و شیر رو کم کم اضافه کنید تا آرد گلوله نشه . مخلوط شکر و تخم مرغ رو اصافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا غلیظ بشه . وقتی غلیظ شد کره رو اصافه کنید . مواد رو از روی حرارت بر دارید و بهش خامه رو بزنید .

    میزان خامه رو میتونین کم کنید ولی حذف نکنید . حالا مواد رو به دو قسمت تقسیم کنین . به یه قسمت وانیل و به اون یکی قسمت پودر کاکائو الک شده بزنین . اگه پودر کاکائو تون فله ای و پر رنگ هست ، میتونین کمتر هم بزنین . کف ظرف رو یه ردیف پتی بور بچینید و روش یه لایه از مواد (وانیلی یا کاکائویی) بریزین . روی مواد موز حلقه شده و گردو بریزید و رنگ دیگه مواد . دوباره بیسکوییت و …. اینکار رو تا تموم شدن مواد ادامه بدید . رو یه طرف سلفون بکشید و بگذارید تو یخچال . پان رو میتونین یه روز قبل هم اماده کنید . تازه خوشمزه ترم میشه. برای تزیین از پودر بیسکوییت ، پودر نارگیل رنگ شده ، خلال بادام و پسته میشه استفاده کرد.

    طرز تهیه دسر پان اسپانیا

    About The Author