آموزش پخت و طرز تهیه مرغ عسلی خوشمزه خونگی:
مواد مورد نیاز:
- سینه و ران مرغ ۲ عدد
- عسل ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز ۲ عدد
- رب گوجه یا کچاپ یا سس ۱ قاشق مرباخوری
- سیر ۲ حبه
- رب انار ۱ قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل
- لیموترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران
- کره ۳۰ گرم
- هویج ۱ عدد
- آلو خورشتی
دستور پخت و طرز تهیه مرغ عسلی:
ابتدا مرغ ها از شب قبل در مخلوطی از نمک و فلفل و پیاز خرد شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم،سپس بعد از مدت زمان مرینیت در مخلوطی از کره و روغن و زعفران خیلی خوب مرغ های خام را سرخ کنید تا طلایی شود، بعد مرغ ها را از تابه خارج کرده و در همان تابه پیاز ها را نگینی خرد کرده و پوره سیر را هم اضافه کنید و حسابی تفت میدهیم تا طلایی شود .
سپس به ترتیب عسل، رب گوجه یا سس کچاپ ، رب انار، زعفران و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و همه مواد را تفت میدهیم حدودا چند دقیقه سپس مقداری استاک مرغ یا اگر نداشتید آب جوش اضافه میکنیم آب لیمو ترشم اضافه میکنیم و حدودا ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا مواد با هم ترکیب شود سپس هویج خرد شده و آلوی خورشتی را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مقداری از خامی مواد گرفته شود حدودا ۱۰-۱۲ دقیقه سپس مرغ های سرخ شده را به تابه بر میگردانیم زیر شعله گاز را کم کرده و اجازه میدهیم با حرارت ملایم غذامون کاملا جا بیفتد و سس غلیظ شود و در کنار برنجی که با زعفران و زرشک تزیین شده میل میکنیم
پ ن: این غذا خورشت نیست پس نباید آب زیادی داشته باشد
نوش جان