• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ترشی بادمجان – طرز تهیه ترشی خوشمزه و آسون خونگی

    ترشی بادمجان

    آموزش و طرز تهیه ترشی بادمجان خانگی :

    طرز تهیه ترشی بادمجان :

    بادمجونا رو خوب بشورین و خورد کنین تیکه بزرگ یا کوچیک به خودتون بستگی داره داخل یه قابلمه بریزین و مقداری آب و کمی بهش سرکه اضافه کنین (البته سرکه طبیعی باشه بهتره) و بزارین بپزه تا کمی نرم بشه ۱۵ دقیقه کافیه بعد خاموش کنین تا کامل سرد بشه و بعد آبکش کنید.
    برای سبزی هم میتونین از پونه یا نعنا استفاده کنین.


    چیزی که برای ترشی بادمجون خیلی خوبه سیر فراوونه سعی کنین نسبت به ترشیهای دیگه تو ترشی بادمجون سیر فراوون بریزین.
    فلفل تازه هم اگه دارین میتونین خرد کنین یا همین طوری داخلش بریزین.
    بادمجون رو بعد سرد شدن با سبزی و سرکه و نمک و فلفل مخلوط کنین و داخل شیشه بریزید.
    البته من از چند تا گوجه کال هم استفاده کردم ،گوجه ها رو خرد کردم و با مقداری آب جوشوندم در حدی که نرم نشه، چندتا قُل که زد آبکش کردم ،سرد که شد به ترشی بادمجون اضافه کردم

    ترشی بادمجان

    About The Author