آموزش و طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه و سنتی :
مواد مورد نیاز:
- گل کلم نیم کیلو
- گوشت یا مرغ 300 گرم
- پیاز بزرگ 1 عدد
- رب 2 قاشق غ
- ادویه(فلفل ، زرد چوبه ، پودر سیر ، زنجبیل و….)به میزان دلخواه
- روغن به مقدار لازم
دستور پخت و طرز تهیه خورش گل کلم :
گل کلم ها رو خرد کرده ،داخل تابه به همراه روغن میریزیم تا سرخ بشه
با حرارت ملایم تفت میدیم چون گل کلم زود میسوزه و کمی زرد چوبه میزنیم
همینکه حالت سرخ شده بخودش گرفت کافیه از تابه خارج میکنیم
1 عدد پیاز بزرگ رو خرد کرده داخل همون تابه میریزیم تا نیمه سرخ بشه
به پیازها زرد چوبه میزنیم و گوشت ( یا مرغ یا گوشت چرخکرده یا گوشت قلقلی یا سویا بسته به ذائقه تون ) رو اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدیم
گوشت که سرخ شد 2 قاشق رب و ادویه (فلفل ، دارچین ، پودر سیر و….) رو اضافه کرده هم میزنیم تا بوی ادویه بلند بشه
3 لیوان آب میریزیم تا جوش بیاد و بعد حرارت رو ملایم میکنیم و زمان میدیم تا گوشت بپزه
گوشت که پخت ، گل کلم های سرخ شده رو اضافه میکنیم و نمک خورش رو تست میکنیم و برای چاشنی آبلیمو یا آبغوره یا آب نارنج میریزیم و خورش رو از روی حرارت برمیداریم
نکته اگه خورش زیاد بجوشه گل کلم ها لِه میشه