طرز تهیه پد تای
مواد مورد نیاز:
- 400 گرم رشته فرنگی برنج خشک شده
- 2 قاشق غذاخوری سس ماهی
- شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
- رب تمر هندی 4 و نیم قاشق غذاخوری
- 1 ½ قاشق چایخوری آبلیمو
- 1 ½ قاشق چایخوری سرکه برنج
- 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
- 1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
- 1/2 فنجان توفوی سفت خرد شده
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1/2 فنجان سینه مرغ بدون استخوان برش خورده
- 110 گرم میگوی بزرگ پوست کنده و رگه شده، 16/20 تعداد
- 1 قاشق چایخوری پاپریکا
- 1/3 فنجان تکه های پیاز سبز به طول 5 سانتی متر
- 2 قاشق غذاخوری بادام زمینی بوداده بدون نمک خرد شده
- 1/2 فنجان جوانه لوبیا
طرز تهیه پد تای
- یک قابلمه بزرگ آب را گرم کنید تا ولرم شود (80 تا 90 درجه فارنهایت / 27 تا 32 درجه سانتیگراد)، سپس حرارت را خاموش کنید.
- رشته فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید حدود 5 تا 10 دقیقه خیس بخورد تا انعطاف پذیر شود اما کاملا پخته نشود.
- نودل ها را آبکش کرده و با آب سرد بشویید.
- در یک کاسه متوسط مواد سس را با هم مخلوط کنید. سس ماهی، شکر قهوه ای، رب تمر هندی، آبلیمو و سرکه برنج.
- یک ووک یا ماهی تابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. روغن را اضافه کنید، وقتی روغن داغ شد سیر را اضافه کنید و 15 ثانیه هم بزنید.
- توفو را به مدت 1 دقیقه هم بزنید. توفو را به پهلو فشار دهید، تخم مرغ را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید چند ثانیه خودش را بگیرد.
- مرغ را اضافه کرده و با تخم مرغ آبدار مخلوط کنید. هم بزنید تا زمانی که تازه بپزند، حدود 2 دقیقه، سپس میگوها را اضافه کنید و بپزید تا فقط صورتی شوند، حدود 1 دقیقه.
- رشته های خیس شده را اضافه کنید، هم بزنید تا ترکیب شوند و 2 دقیقه بپزید تا نرم شوند، سپس سس را روی رشته ها بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
- حرارت را خاموش کنید، پاپریکا را اضافه کنید و هم بزنید تا نودل کمی قرمز شود. پیاز سبز را داخل آن بریزید و بگذارید از حرارت رشته ها پژمرده شود.
- نودل ها را در بشقاب سرو بریزید، جوانه لوبیا و بادام زمینی خرد شده را روی آن قرار دهید.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !