نان سیر و پیاز
اگر به دنبال یک پیش غذای آسان برای سرگرم کردن خانواده یا دوستان خود هستید! فوق العاده پنیری با دو نوع پنیر که بین تکه های نان تازه پخته می شود.
- بایدقسمت بالای مورب نان خود را به مربع های 2.5 سانتی برش دهید، اما سعی نکنید تا تمام مسیر را برش دهید! شما می خواهید که پایه نان هنوز سالم باشد.
- سپس،لابه لای نان کره سیر ذوب شده و پیاز سبز بریزید.
- آن را با هر پنیری که دوست دارید پر کنید! من از چدار و موزارلا آمریکایی استفاده می کنم.
- بپزید تا پنیر آب شود.
مواد مورد نیاز:
- 400-450 گرم نان آماده
- 1/2 فنجان کره ذوب شده
- 2 حبه سیر، ریز خرد شده یا له شده
- 1/2 فنجان پیاز سبز خرد شده (حدود 4-5 پیاز سبز)
- 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده، تقسیم شده
- مقدار اندکی نمک
- پنیر چدار 5 برش
- 1 فنجان پنیر موزارلای تازه خرد شده
طرز تهیه نان سیر و پیاز
- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید | 350 درجه فارنهایت ورقه یا سینی پخت را با روغن نچسب کمی چرب کنید. کنار بگذارید.
- نان را به صورت ضربدری (با عرض کمی بیش از 1 اینچ)، بدون اینکه تا آخر برش دهید، برش دهید. نان را روی سینی/ورقه پخت آماده شده قرار دهید.
- کره، پیاز سبز و 1 قاشق غذاخوری جعفری را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید. به سلیقه خود با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- مخلوط کره سیر/پیاز را با قاشق در ترک های نان بریزید. برش های پنیر چدار و پنیر رنده شده را بین برش های نان بچینید.
- با فویل بپوشانید و به مدت 15 دقیقه بپزید. بسته بندی را باز کنید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود و حباب بزند.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !