• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان آرتیسان + نکات

    طرز تهیه نان آرتیسان

    دستور پخت نان بدون خمیر بدون تجهیزات خاص، میکسر یا قلاب خمیر؟ آره! اگر تا به حال نان درست نکرده اید، این دستور العمل آسان و بخشنده را دوست خواهید داشت.

    در کمتر از 3 ساعت نان گرم و خانگی را روی میز خود داشته باشید!

    از زمانی که چند سال پیش برای اولین بار این دستور غذا را دیدیم، تقریباً هر هفته آن را پختیم.

    طرز تهیه نان آرتیسان

    همه ی آنچه شما احتیاج دارید .. است:

    آرد: آرد نان به دلیل محتوای پروتئین بالاتر، نان نرم‌تری به دست می‌دهد. آرد معمولی همه منظوره نیز بسیار خوب عمل می کند و بافت آن فقط کمی تغییر می کند. اگر از آرد سبوس دار استفاده می کنید، از حدود 1/4 فنجان آرد کمتر استفاده کنید و در صورت نیاز، مقدار بیشتری را در حین حرکت اضافه کنید.

    شکر: مخمر از شکر و نشاسته تغذیه می کند که ترکیبی عالی در خمیر نان است. این مخلوط گاز دی اکسید کربن آزاد می کند و باعث می شود نان در حین پخت بالا بیاید. حباب ها خمیر را به سمت بالا و بیرون می راند و بافتی نرم و اسفنجی ایجاد می کند.

    مخمر: ما این دستور غذا را در طول سال ها با خشک ، فوری و سریع امتحان کرده ایم. ما متوجه شدیم که مخمر خشک قبل از مخلوط کردن با مواد خشک نیازی به فعال سازی ندارد. اگر تردید دارید، ابتدا آن را در آب گرم و روغن چند دقیقه قبل از اضافه کردن بقیه مواد خود فعال کنید.

    روغن چیزی است که نان ما را نرم تر می کند. برای داشتن یک بافت ابریشمی و نرم به این افزودنی کوچک نیاز دارید.

    آب گرم: خیلی داغ نیست وگرنه مخمر شما را می کشد. 130 درجه فارنهایت یا 55 درجه سانتیگراد دمای عالی است. شما همچنین می توانید تست انگشت را انجام دهید: اگر انگشت خود را در آب فرو کنید و خوب و گرم است، عالی است. اگر سوخت، بگذارید کمی خنک شود تا گرم شود.

    همه مواد خود را با هم مخلوط کنید تا زمانی که به یک مخلوط خیس و شل برسید

    برخیز عزیزم!

    روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و به مدت حدود 2 ساعت در یک مکان گرم و بدون آب قرار دهید. حجم خمیر دو برابر می شود. سطح احتمالاً شما را هشدار می دهد و با حباب ها پر می شود. بافت آن مانند ژله و فوق العاده چسبنده خواهد بود. به راه خود ادامه دهید شما در مسیر درستی هستید.

    فر خود را در این مرحله از قبل گرم کنید!

    سطح کار و کفگیر خود را با حداکثر 1 قاشق غذاخوری آرد کمی آرد پاشی کنید. خمیر را از کاسه روی سطح کار بکشید و کمی آرد بپاشید و حدود 5 تا 6 بار آن را به سمت داخل بریزید.

    از آرد زیاد استفاده نکنید! برای نان نرم مرطوب و پف دار همچنان می خواهید کاملا چسبنده باشد.

    شکل خمیر

    خمیر را روی یک کاغذ روغنی بزرگ منتقل کنید و با کاردک به شکل گرد روستایی در آورید. شما عمدتاً این کار را انجام می دهید تا کمی هوا از آن خارج شود!

    با احتیاط سینی داغ خود را با استفاده از دستکش فر بردارید. سپس، انتهای کاغذ روغنی خود را بگیرید و روی سینی فر بگذارید.

    پخت!

    اجازه دهید قبل از برش در فر خنک شود تا مرکز نان پخته شود. کره روی آن بمالید . اگر عاشق نان هستید، این دستور پخت نان خانگی واقعاً زندگی را تغییر می دهد!

    مواد مورد نیاز:

    • 3 فنجان آرد نان، یا ساده/همه منظور (15.8 اونس یا 450 گرم)
    • 1 قاشق غذاخوری شکر سفید
    • 2 قاشق چای خوری مخمر خشک، فوری یا سریع
    • 1 1/2 قاشق چایخوری نمک
    • 1 1/2 فنجان (375 میلی لیتر) آب گرم
    • 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) روغن زیتون

    طرز تهیه نان آرتیسان

    • آرد، شکر، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. آب و روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. خمیر مرطوب و چسبناک خواهد بود.
    • روی آن را به آرامی با اسپری روغن آشپزی اسپری کنید. با پوشش پلاستیکی بپوشانید و یک حوله را روی آن قرار دهید.
    • به مدت 2 تا 3 ساعت در یک مکان گرم و بدون باد بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. خمیر سوراخ یا حباب زیادی دارد و مانند ژله متلاطم می شود.
    • یک اجاق هلندی بزرگ (10 اینچی یا 26 سانتی متری) یا قابلمه سنگین را در فر با درب قرار دهید. فر را 30 دقیقه قبل از پخت با دمای 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
    • سطح کار و کفگیر پلاستیکی را با حداکثر ۱ قاشق غذاخوری آرد کمی آرد پاشی کنید. خمیر را از کاسه با کاردک روی سطح کار بکشید. روی خمیر را با مقدار زیادی آرد بپاشید و با کاردک روی خمیر بریزید (حدود 5-6 تا). تقریباً یک شکل گرد ایجاد کنید.
    • یک تکه کاغذ روغنی بزرگ را اندازه کنید، به اندازه ای بزرگ که خمیر را به داخل قابلمه منتقل کنید. کاغذ را کنار خمیر قرار دهید و خمیر را روی کاغذ بغلتانید، سمت صاف به سمت بالا. با احتیاط آن را به مرکز کاغذ منتقل کنید و در صورت نیاز شکل آن را تغییر دهید یا ظرف را چند بار تکان دهید تا خمیر به طور یکنواخت پخش شود. (در حین پخت یکنواخت می شود.)
    • روی آن را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید تا زمانی که فر از قبل گرم می شود استراحت کند.
    • از دستکش های فر استفاده کنید تا فر داغ هلندی را با دقت از فر خارج کنید. برای برداشتن خمیر از هر طرف کاغذ روغنی بگیرید و داخل قابلمه بریزید.
    • درب را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه بپزید، سپس درب را بردارید و 12 تا 15 دقیقه دیگر بپزید تا زمانی که نان به زیبایی طلایی شود.
    • قبل از برش دادن به توری سیمی منتقل کنید تا 10 دقیقه خنک شود.

    یادداشت

    آرد: آرد نان به دلیل محتوای پروتئین بالاتر، نان نرم‌تری به دست می‌دهد. آرد همه منظوره یا ساده نیز بسیار خوب عمل می کند، با بافتی که فقط کمی متفاوت است.
    شکر: مخمر از شکر و نشاسته تغذیه می کند که ترکیبی عالی در خمیر نان است. این مخلوط گاز دی اکسید کربن آزاد می کند و باعث می شود نان در حین پخت بالا بیاید. حباب ها خمیر را به سمت بالا و بیرون می راند و بافتی نرم و اسفنجی ایجاد می کند.
    مخمر: ما این دستور را در طول سال ها با خشک ، فوری و سریع امتحان کرده ایم. ما متوجه شدیم که مخمر خشک قبل از مخلوط کردن با مواد خشک نیازی به فعال سازی ندارد. اگر تردید دارید، ابتدا آن را در آب گرم و روغن چند دقیقه قبل از اضافه کردن بقیه مواد خود فعال کنید.
    روغن چیزی است که نان ما را نرم تر می کند. برای داشتن یک بافت ابریشمی و نرم به این افزودنی کوچک یواشکی نیاز دارید.
    آب گرم: خیلی داغ نیست وگرنه مخمر شما را می کشد. 130 درجه فارنهایت یا 55 درجه سانتیگراد دمای عالی است. شما همچنین می توانید تست انگشت را انجام دهید: اگر انگشت خود را در آب فرو کنید و خوب و گرم است، عالی است. اگر سوخت، بگذارید کمی خنک شود تا گرم شود.
    زمان بالا آمدن می تواند با توجه به چند عنصر متفاوت باشد: سطح رطوبت، دمای اتاق، آردهای مختلف، مخمرهای مختلف و غیره. اجازه دهید سطح حبابدار راهنمای شما باشد. تا زمانی که حجم خمیر دو برابر شود، طبق دستور بالا آماده ادامه دادن است. فقط به یاد داشته باشید، مخمر در دماهای گرم تر رشد می کند.

    طرز تهیه نان آرتیسان

    طرز تهیه نان آرتیسان

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author