رسپی سس گوجه کره و سیر :
مواد لازم:
- 1- گوجه گیلاسی، 2 پیمانه
- 2- روغن زیتون، 1 ق غ
- 3- سیر له شده، 2 حبه
- 4- سرکه بالزامیک، 2 ق غ
- 5- کره، 1 ق غ
- 6- نمک، به میزان لازم
طرز تهیه سس گوجه کره و سیر :
1- گوجه ها را داخل یک ماهیتابه نچسب بدون روغن روی حرارت متوسط روبه بالا تفت دهید. تا کمی پوست گوجه ها کباب شوند.
2- زمانی که پوست گوجه ها کمی بلند شد و گوجه ها نرم شدند قبل از اینکه گوجه ها بترکند، حرارت را کم کنید و روغن زیتون و سیر را اضافه کنید. دقت داشته باشید که سیر قهوه ای نشود.
3- گوجه ها را با پشت یک قاشق چوبی له کنید و سرکه بالزامیک را اضافه کنید و بگذارید آبش کشیده شده و کمی غلیظ شود. حدود 5 تا 10 دقیقه
4- کره را اضافه کنید و نمک اضافه کرده بچشید. و از روی حرارت بردارید.