دستور پخت کاپ کیک کشمش و گردو :
مواد لازم:
- کره، 125 گرم
- شکر دانهریز، 180 گرم
- تخممرغ، 3 عدد
- وانیل، یک هشتم ق چ
- آرد، 225 گرم
- بکینگ پودر، 1 ق چ
- ماست خامهای، یک سوم پیمانه
- شیر، 2 ق س
- کشمش، 50 گرم
- گردوی خرد شده، 50 گرم
طرز تهیه کاپ کیک کشمش و گردو :
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و داخل قالبهای کاپ کیک کاغذ مخصوص انداخته و یا اینکه فقط قالب را با اسپری روغن چرب کرده و از کاغذ استفاده نکنید. من اینجا از قالب های کاغذی کاپ کیک استفاده کردم. کره نرم و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. تخممرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن بزنید. وانیل را اضافه کرده و همزن را خاموش کنید. سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را به همراه ماست و شیر به تناوب اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.
در آخر کشمش و گردوی خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. قالبهای آماده را تا نیمه پر کرده و به مدت 30 تا 35 دقیقه داخل فر از پیش گرم شده قرار دهید تا کاپ کیکها پخته و روی آنها کمی طلایی شود. پس از پخت کنار بگذارید تا خنک شود. برای تزیین کاپ کیک ها، خامه فرم گرفته را داخل قیف با ماسوره d2 ریخته و تزیین کنید و روی آن از شکلاتهای رنگی استفاده کنید.