• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کاپ کیک کشمش و گردو : طرز تهیه کیک و شیرینی کافی شاپی

    کاپ کیک کشمش و گردو

    دستور پخت کاپ کیک کشمش و گردو :

    مواد لازم:

    • کره، 125 گرم
    • شکر دانه‌ریز، 180 گرم
    • تخم‌مرغ، 3 عدد
    • وانیل، یک هشتم ق چ
    • آرد، 225 گرم
    • بکینگ پودر، 1 ق چ
    • ماست خامه‌ای، یک سوم پیمانه
    • شیر، 2 ق س
    • کشمش، 50 گرم
    • گردوی خرد شده، 50 گرم

    طرز تهیه کاپ کیک کشمش و گردو :

    فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و داخل قالب‌های کاپ کیک کاغذ مخصوص انداخته و یا اینکه فقط قالب را با اسپری روغن چرب کرده و از کاغذ استفاده نکنید. من اینجا از قالب های کاغذی کاپ کیک استفاده کردم. کره نرم و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. تخم‌مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن بزنید. وانیل را اضافه کرده و همزن را خاموش کنید. سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را به همراه ماست و شیر به تناوب اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.

    در آخر کشمش و گردوی خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. قالب‌های آماده را تا نیمه پر کرده و به مدت 30 تا 35 دقیقه داخل فر از پیش گرم شده قرار دهید تا کاپ کیکها پخته و روی آنها کمی طلایی شود. پس از پخت کنار بگذارید تا خنک شود. برای تزیین کاپ کیک ها، خامه فرم گرفته را داخل قیف با ماسوره d2 ریخته و تزیین کنید و روی آن از شکلاتهای رنگی استفاده کنید.

    کاپ کیک کشمش و گردو

    About The Author