رسپی دسر عربی مفروکه:
مواد لازم:
- رشته کنافه، 200 گرم (پودر شده)
- مغز پسته مرغوب، 400 گرم (پودر شده)
- کره ذوب شده، 2 قاشق غذاخوری
- پودر شکر، 200 گرم
- گلاب، 2 قاشق غذاخوری
- عرق بهارنارنج، 2 قاشق غذاخوری
- شربت ساده، 3 قاشق غذاخوری یا بیشتر اگر نیاز شد.
- برای مواد میانی: آشتای لبنانی یا سرشیر غلیظ یا پنیر ریکوتای پرچرب
طرز تهیه دسر عربی مفروکه:
کنافه پودر شده را داخل یک ظرف بریزید و کره ذوب شده را روی آن بریزید و به آرامی با دست کاملا مخلوط کنید تا همه کنافه به کره آغشته شود، آن را داخل ظرف فر بریزید و به مدت 2 دقیقه داخل فر بگذارید، حواستان باشد که رنگ آن قهوه ای نشود. این کار مزه کرانچی و خاصی به مفروکه می دهد.
پودر پسته، کنافه تست شده، پودر شکر را داخل غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.
گلاب، عرق بهارنارنج و شربت را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مرطوبی شکل گیرد.(اگر خمیر خیلی سفت است شربت بیشتری اضافه کنید). روی خمیر را پوشانده و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید.
برای جمع کردن و فرم دادن دسر:
داخل قالب یا مولد را یک لایه سلفون بکشید. گلوله کوچکی از خمیر پسته را داخل قالب بگذارید و و فشار دهید که فرم قالب را بگیرد و وسط آن را گود کنید. سپس آن را با مقداری از مواد میانی پر کنید دوباره یک تکه از خمیر پسته روی آن قرار داده و داخل قالب فشرده کنید. با سلفون روی آن را بپوشانید و و تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
سپس در زمان سرو مفروکه را روی بشقاب سرو برگردانده و سلفون را به آرامی از روی آن بردارید.