• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دسر لیالی لبنان – طرز تهیه + نکات کلیدی

    طرز تهیه دسر لیالی لبنان


    یه دسر خوشمزه که با چند قلم مواد ساده درست میشه.
    اصل این دسر به این صورته که با شکر کم درست میشه آخرکار روش شیره میریزن ولی من این مدل بدون شیره رو بیشتر دوست دارم در عوض شکر دستور رو اضافه تر کردم.

    مواد مورد نیاز :

    • شیر چهار پیمانه
    • آرد سمولینا(سمید) یک پیمانه
    • شکر ۸ ق غ سرپر
    • گلاب نصف پیمانه
    • وانیل نصف ق چ

    طرز تهیه دسر لیالی لبنان


    شیر وشکر و آرد سمولینا داخل قابلمه میریزیم روی حرارت قرار میدیم تا غلیظ بشه.
    اواسط کار وانیل و گلاب اضافه میکنیم.
    وقتی غلیظ شد داخل ظرف موردنظرمون میریزیم و داخل یخچال میزاریم.


    برای لایه رویی:
    خامه صبحانه یک پاکت
    شکردو ق غ
    خامه وشکر رو با همزن میزنیم یکم که سبک شد ده دقیقه داخل فریزر میزاریم دوباره بیرون میاریم و با همزن میزنیم تا کمی فرم بگیره.
    مخلوط خامه رو روی دسر میریزیم و با پودرپسته و گلبرگ محمدی تزیینش میکنیم.
    از خامه قنادی هم میتونین استفاده کنین در اون صورت احتیاج به ریختن شکر نیست.

    دسر لیالی لبنان

    About The Author