چگونه کلم بروکسل را فریز کنیم
تا زمانی که از چند ترفند پیروی کنید، کلم بروکسل به خوبی یخ می زند. یخ زدن به درستی باعث حفظ طراوت سبزیجات می شود، بنابراین مجبور نیستید سبزیجات اضافی را هدر دهید. نحوه فریز کردن کلم بروکسل را برای بعد ببینید.
میتوانید کلمهای بروکسل را که خودتان پرورش میدهید، منجمد کنید یا بهطور اتفاقی دستهای بزرگ از فروشگاه بخرید. با این اوصاف، زمانی که جوانههای تازهای را در خانه یا محلی پرورش دادهاید، فریز کنید تا طراوت آنها حفظ شود. این امر به ویژه پس از برداشت جوانه های بروکسل پس از یخبندان که طعم شیرین تر و بهتری دارند بسیار ارزشمند است.
ترفندهایی برای پرورش کلم بروکسل
کلم بروکسل آسانترین سبزی برای رشد نیست، اما فکر میکنم در طول سالها به آن پی بردهام. اولین ترفند این است که باید با تشکیل جوانه ها، برگ های پایینی را جدا کنید تا جایی برای رشد داشته باشند. ترفند دوم این است که قسمت بالایی را کاهش دهید.
پس از انجام موفقیت آمیز این دو کار در سال جاری، کلم بروکسل ما دیدنی است.
چگونه کلم بروکسل را فریز کنیم
پس از کاشت چند گیاه، وقت آن رسیده بود که مقداری کلم بروکسل را در فریزر قرار دهیم. یک پوند از کلم بروکسل تقریباً یک پیمانه منجمد حاصل می شود.
اگر جوانهها کثیف هستند یا ممکن است حشرههایی داشته باشند، آنها را بشویید. سپس ساقه ها را جدا کرده و تمام برگ های باقی مانده را جدا کنید.
روی یک کاسه، جوانه ها را از ساقه جدا کردم.
سپس هر کدام را به صورت جداگانه نگاه کردم و هر قسمت خراب یا خورده را برداشتم. ته آن را هم با جوانه بریدم.
با شستن خوب آنها آماده بخارپز شدند. من آنها را به سه قسمت تقسیم کردم تا همه به طور یکنواخت بخار شوند.
اینها در واقع جوانه هایی با اندازه متوسط بودند، بنابراین به مدت چهار دقیقه بخارپز شدند.
با این حال، اگر جوانه های شما از نظر اندازه یکنواخت نیستند، آنها را بر اساس اندازه (کوچک، متوسط، بزرگ) گروه بندی کنید زیرا می خواهید آنها را بر اساس اندازه سفید کنید.
جوانه های کوچک = 3 دقیقه
متوسط = 4 دقیقه
جوانه های بزرگ = 5 دقیقه
ترفند:
بیش از حد گرم نکنید. اینگونه است که سبزیجات پس از انجماد لطافت پیدا می کنند. درست زمانی که جوانه ها را در آب جوش قرار دادید و یک کاسه بزرگ با آب بسیار یخ آماده دارید تایمر را شروع کنید تا بتوانید آنها را در یخ فرو کنید تا پخت متوقف شود. در صورت نیاز، تکه های یخ بیشتری به آب اضافه کنید تا مطمئن شوید که یخ باقی می ماند.
کلم بروکسل را به مدت چهار دقیقه در آب سرد سرد خنک کنید تا خنک شود و فرآیند پخت متوقف شود. اگر اندازه جوانههای شما متفاوت است: مقداری که در آب یخ خنک میکنید باید با زمان پخت مطابقت داشته باشد.
من از یک سبد بخارپز استفاده می کنم تا جوانه ها را به راحتی بین آب جوش و یخ جابجا کنم.
پس از چرخاندن آب اضافی، آنها را روی یک حوله تمیز قرار دادند تا کمی بیشتر خشک شوند.
ترفند: مطمئن شوید که جوانه ها قبل از انجماد کاملا خشک شده اند.
آنها را روی یک ورقه قرار دهید تا به صورت جداگانه منجمد شوند، در فریزر که رفتند.
صبح روز بعد، آنها را در کیسه ها بگذارید، بسته بندی کنید و دوباره در فریزر بگذارید. قبل از آب بندی تا حد امکان هوا را از کیسه ها خارج کنید.
توجه: اگر فضای کافی برای انجماد در سینی ندارید، جوانه ها را در گروه هایی به اندازه سرو مستقیماً در کیسه های فریزر قرار دهید. در یک لایه نگه دارید و از بسته بندی بیش از حد خودداری کنید.
این کلم بروکسل برای بیرون آوردن و پختن یا بخارپز کردن در هنگام زمستان بسیار خوشمزه خواهد بود.
چگونه کلم بروکسل را فریز کنیم
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.almanac.com
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !