طرز تهیه مینی فطایر
ازاون دسته خوشمزه هاییه که من هر سال ماه رمضان درستش میکنم.
منتها این دفعه برای تنوع ،سایز کوچیک و تکنفره درست کردم.
خمیرش خمیر همه کاره هست که دستورش رو میتونین تو قسمت هایلایتا پیدا کنین از خمیر جادویی و خمیر ده دقیقه ای هم میتونین استفاده کنین.
طرز تهیه مینی فطایر
از خمیر چونه های کوچک میگیریم و با وردنه نازک پهنش میکنیم دلیل اینکه خمیر رو اول پهن نکردم و قالب نزدم هم همینه که دراون روش خمیرمون به اندازه دلخواهمون نازک پهن نمیشد بنابراین از خمیر گلوله های کوچک میگیریم و بعد نازک پهنش میکنیم .
روی خمیر سس کچاپ میمالیم و مخلوط مرغ یا گوشتمون رو میریزیم .
برای مواد مرغی:
مرغ که من از ترکیب سینه و ران استفاده کردم
پیاز خلال شده
ادویه زردچوبه،نمک ،فلفل سیاه
به اضافه یک استکان آب میزاریم بپزه وقتی پخت ریش ریش میکنیم کنار میزاریم.
داخل تابه جداگانه روغن میریزیم.
یک عدد پیاز ریز خردمیکنیم سرخ میکنیم.
یک حبه سیر و یک عدد فلفل سبز خردمیکنیم میریزیم.
پاپریکا،پودر سیر و فلفل سیاه میزنیم.
یک قاشق رب میریزیم .
مرغارو اضافه میکنیم با مواد تفت میدیم .
مواد مرغی مون آمادست روی خمیر میریزیم.
پنیر گودا رو نصف میکنیم هر نصفه از پنیر رو روی یک خمیر میزاریم.
لایه بعدی خمیر رو هم نازک پهن میکنیم روی خمیر قبلی میندازیم لبه هاشو با دست حالت میدیم تا دولایه به هم بچسبه و مواد ازش بیرون نیاد.
روی فطایرمون رو با ترکیب زرده تخم مرغ،یک ق روغن،یک ق شیر و رنگ زعفرانی اگه دارین رومال میکنیم.
برای تزیین کنجد و سیاه دونه میپاشیم و داخل فر که از قبل گرم کردیم میزاریم تا بپزه ده دقیقه آخر گریل رو روشن میکنیم تا روی فطایرمون هم طلایی بشه.