رسپی سس سالاد کرمی ایتالیایی :
مواد لازم:
- سرکه سفید، ¼ پیمانه
- آب لیمو، 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون مرغوب، 1/3 پیمانه
- مایونز خانگی، ½ پیمانه
- سیر تازه پوره شده، 2 حبه
- ریحان خشک، ½ قاشق چایخوری
- اورگانو خشک، ½ قاشق چایخوری
- جعفری خشک، ½ قاشق چایخوری
- آویشن خشک، ½ قاشق چایخوری
- عسل، 2 قاشق چایخوری
- پنیر پارمسان ریز رنده شده، ¼ پیمانه
- نمک و فلفل
- آب، چند قاشق غذاخوری (اگر نیاز شد برای رقیق کردن سس)
طرز تهیه سس سالاد کرمی ایتالیایی کلاسیک:
همه مواد را داخل یک شیشه مربای دربسته بریزید و خوب تکان دهید تا ترکیب شوند. قبل از سرو به مدت چند ساعت در یخچال نگهدارید یا می توانید بلافاصله روی سالاد سبزیجات دلخواه سرو کنید.
قبل از سرو نیز شیشه را خوب تکان دهید.
اگر سس غلیظ بود یک قاشق چایخوری آب اضافه کنید و هم بزنید اگر باز غلیظ بود باز هم اضافه کنید تا به غلظت مطلوب برسد.
نکته: این سس به مدت 5 روز در یخچال قابل نگهداری است، پس می توانید برای صرفه جویی در زمان یکی دو روز قبل آماده کنید.
اگر ترجیح میدهید از سس مایونز استفاده نکنید، می توانید به همان اندازه سس مایونز در دستور از روغن مایع گیاهی استفاده کنید و شیشه را خوب تکان دهید (یا برای نتیجه بهتر از مخلوط کن استفاده کنید)