• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دسر یخی توت فرنگی : طرز تهیه دسر تابستونی و کافی شاپی در خانه

    دسر یخی توت فرنگی

    رسپی دسر یخی توت فرنگی مناسب تابستان:

    مواد لازم :

    • خرده بیسکوئیت کراکر، 3 پیمانه (حدود 22 عدد بیسکوئیت)
    • کره ذوب شده ¾ پیمانه
    • شکر دانه ریز، 6 قاشق غذاخوری
    • پنیر خامه‌ای نرم شده، 230 گرم
    • پودر شکر، ½ پیمانه
    • شیر عسلی، یک قوطی 375 گرمی
    • اسانس وانیل، 1 قاشق چایخوری
    • خامه قنادی، 1 پیمانه
    • توت فرنگی خرد شده، 1 پیمانه
    • توت فرنگی کامل، 2 و ½ پیمانه

    طرز تهیه دسر یخی توت فرنگی:


    داخل یک سینی 20 در 30 را چرب کنید و کنار بگذارید.
    داخل یک کاسه متوسط بیسکوئیت خرد شده، شکر و کره ذوب شده را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از مخلوط بیسکوئیت را کف ظرف پرس کنید و نیم دیگر را نگه دارید.توت فرنگی های درسته را داخل مخلوط بریزید و در حدود 1 تا 2 دقیقه پوره کنید و کنار بگذارید
    داخل یک ظرف متوسط خامه را با سرعت پایین به مدت 1 دقیق

    ه هم بزنید. سپس سرعت همزن را زیاد کنید و حدود 4 دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد.
    داخل یک ظرف بزرگ پنیر خامه‌ای، پودر شکر را با سرعت پایین هم بزنید تا کرمی شود سپس شیر عسلی، وانیل، پوره توت فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. خامه فرم گرفته را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. خرده های توت فرنگی را اضافه کرده دورانی مخلوط کنید تا به خورد هم بروند و روی لایه بیسکوئیتی که کف ظرف ریخته اید پخش کنید. سپس بقیه مخلوط بیسکوئیتی را روی آن بریزید.


    دسر را به مدت حداقل 5 ساعت در فریزر بگذارید و 20 تا 30 دقیقه قبل از سرو از فریزر خارج کنید. ‌

    دسر یخی توت فرنگی

    About The Author