• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    فواید مصرف زرد آلو – تاثیر مصرف زرد آلو بر بدن

    فواید مصرف زرد آلو

    زردآلو (Prunus armeniaca) میوه هسته دار است که به آلو ارمنی نیز معروف است.

    گرد و زرد، آنها شبیه یک نسخه کوچکتر از هلو هستند، اما طعم ترش آلوهای بنفش را دارند.

    آنها بسیار مغذی هستند و فواید سلامتی زیادی مانند بهبود هضم و سلامت چشم دارند.

    در اینجا 9 فواید زردآلو برای سلامتی و تغذیه آورده شده است.

    فواید مصرف زرد آلو: بسیار مغذی و کم کالری

    زردآلو بسیار مغذی است و حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است.

    فقط 2 زردآلو تازه (70 گرم) فراهم می کند :

    • کالری: 34
    • کربوهیدرات: 8 گرم
    • پروتئین: 1 گرم
    • چربی: 0.27 گرم
    • فیبر: 1.5 گرم
    • ویتامین A: 8 درصد از ارزش روزانه (DV)
    • ویتامین C: 8 درصد از DV
    • ویتامین E: 4٪ از DV
    • پتاسیم: 4 درصد از DV

    علاوه بر این، این میوه منبع مناسبی از بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین است که همگی آنتی اکسیدان‌های قوی هستند که به مبارزه با رادیکال‌های آزاد در بدن شما کمک می‌کنند.

    بهتر است زردآلو را کامل و بدون پوست میل کنید، زیرا پوست دارای مقادیر زیادی فیبر و مواد مغذی است. حتماً هسته را دور بریزید، زیرا غیرقابل خوردن است.

    فواید مصرف زرد آلو: آنتی اکسیدان بالایی دارد

    زردآلو منبع عالی بسیاری از آنتی اکسیدان ها از جمله بتا کاروتن و ویتامین های A، C و E است.

    علاوه بر این، آن‌ها سرشار از گروهی از آنتی‌اکسیدان‌های پلی فنل به نام فلاونوئیدها هستند که نشان داده شده است در برابر بیماری‌هایی از جمله دیابت و بیماری‌های قلبی محافظت می‌کنند .

    فلاونوئیدهای اصلی زردآلو عبارتند از اسیدهای کلروژنیک، کاتچین ها و کورستین.

    این ترکیبات برای خنثی کردن رادیکال‌های آزاد، که ترکیبات مضری هستند که به سلول‌های شما آسیب می‌رسانند و باعث استرس اکسیداتیو می‌شوند، کار می‌کنند. استرس اکسیداتیو با چاقی و بسیاری از بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی مرتبط است.

    در یک مطالعه روی ۲۳۷۵ نفر، محققان یک سیستم امتیازدهی برای اندازه‌گیری تغییرات در سطوح نشانگرهای التهابی ایجاد کردند.

    آنها دریافتند که مصرف بالای فلاونوئید و آنتوسیانین به ترتیب با 42% و 73% کاهش امتیاز التهاب همراه است. مصرف بالای فلاونوئید نیز با 56 درصد نمره استرس اکسیداتیو کمتر مرتبط بود .

    فواید مصرف زرد آلو: ارتقا سلامت چشم

    زردآلو دارای ترکیبات متعددی است که برای سلامت چشم ضروری هستند، از جمله ویتامین های A و E .

    ویتامین A در پیشگیری از شب کوری، اختلالی که به دلیل کمبود رنگدانه های روشن در چشم شما ایجاد می شود، نقش حیاتی دارد، در حالی که ویتامین E یک آنتی اکسیدان محلول در چربی است که مستقیما وارد چشم شما می شود تا از آسیب رادیکال های آزاد محافظت کند. ).

    در همین حال، بتا کاروتن – که زردآلو به زرد-نارنجی رنگ می دهد – به عنوان پیش ساز ویتامین A عمل می کند، به این معنی که بدن شما می تواند آن را به این ویتامین تبدیل کند.

    از دیگر کاروتنوئیدهای مهم زردآلو می توان به لوتئین و زآگزانتین اشاره کرد. آنها که در لنزها و شبکیه چشم شما یافت می شوند، از استرس اکسیداتیو محافظت می کنند .

    تقویت سلامت پوست

    خوردن زردآلو ممکن است برای پوست شما مفید باشد.

    علل اصلی چین و چروک و آسیب های پوستی عوامل محیطی مانند آفتاب، آلودگی و دود سیگار هستند.

    علاوه بر این، تحقیقات نشان می دهد که ارتباط مستقیمی بین قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش (UV)، آفتاب سوختگی و خطر ابتلا به ملانوم، یک نوع مرگبار سرطان پوست وجود دارد.

    قابل ذکر است که می توانید با برخی از این آسیب های پوستی از طریق یک رژیم غذایی سالم سرشار از آنتی اکسیدان هایی که زردآلو تامین می کند، مبارزه کنید.

    ویتامین های C و E که هر دو در این میوه یافت می شوند، ممکن است به پوست شما کمک کنند. به طور خاص، ویتامین C با خنثی کردن رادیکال های آزاد در برابر آسیب اشعه ماوراء بنفش و آلاینده های محیطی محافظت می کند.

    علاوه بر این، این ویتامین به ساخت کلاژن کمک می کند که به پوست شما استحکام و خاصیت ارتجاعی می دهد. خوردن یک رژیم غذایی سرشار از ویتامین C می تواند به بهبود پوست شما از آسیب اشعه ماوراء بنفش و جلوگیری از چین و چروک کمک کند .

    بتا کاروتن، یکی دیگر از مواد مغذی زردآلو، ممکن است از آفتاب سوختگی محافظت کند. در یک مطالعه 10 هفته ای، مصرف مکمل بتاکاروتن خطر آفتاب سوختگی را تا 20 درصد کاهش داد .

    در حالی که هنوز باید از کرم ضد آفتاب استفاده کنید، خوردن زردآلو ممکن است محافظت بیشتری ارائه دهد.

    فواید مصرف زرد آلو

    ارتقاء سلامت روده

    زردآلو ممکن است سلامت روده را تقویت کند.

    یک فنجان (165 گرم) زردآلو ورقه شده 3.3 گرم فیبر دارد که به ترتیب 8.6 و 13.2 درصد از نیاز روزانه برای مردان و زنان است.

    زردآلو حاوی فیبر محلول و نامحلول است. نوع محلول در آب حل می شود و شامل پکتین، صمغ و زنجیره های بلند قند به نام پلی ساکارید است، در حالی که نوع نامحلول در آب حل نمی شود و شامل سلولز، همی سلولز و لیگنین است.

    زردآلو به خصوص سرشار از فیبر محلول است که برای حفظ قند خون و سطح کلسترول سالم مهم است.

    علاوه بر این، فیبر حرکت غذا از طریق دستگاه گوارش شما را به تاخیر می اندازد و باکتری های مفید روده شما را تغذیه می کند. میکروبیوم روده سالم تر با خطر کمتر چاقی مرتبط است.

    در حالی که یک زردآلو (35 گرم) تنها 0.7 گرم فیبر دارد، خوردن چند عدد آن در یک وعده آسان است .

    سرشار از پتاسیم

    زردآلو سرشار از پتاسیم است، ماده معدنی که به عنوان یک الکترولیت نیز عمل می کند. در بدن شما، مسئول ارسال سیگنال های عصبی و تنظیم انقباضات ماهیچه ای و تعادل مایعات است.

    دو عدد زردآلو (70 گرم) 181 میلی گرم از این ماده معدنی را فراهم می کند که 4 درصد نیاز روزانه است.

    از آنجایی که پتاسیم برای حفظ تعادل مایعات از نزدیک با سدیم کار می کند، مصرف کافی ممکن است به جلوگیری از نفخ و حفظ فشار خون سالم کمک کند .

    یک تجزیه و تحلیل از 33 مطالعه نشان داد که یک رژیم غذایی غنی از پتاسیم به طور قابل توجهی فشار خون را کاهش می دهد و منجر به کاهش 24 درصدی خطر سکته مغزی می شود.

    بسیار آبرسان

    مانند بیشتر میوه ها، زردآلو به طور طبیعی سرشار از آب است که می تواند به تنظیم فشار خون، دمای بدن، سلامت مفاصل و ضربان قلب کمک کند .

    یک فنجان (165 گرم) زردآلو تازه برش داده شده تقریباً 2/3 فنجان (142 میلی لیتر) آب فراهم می کند.

    از آنجایی که بیشتر مردم به اندازه کافی آب نمی نوشند، خوردن میوه های تازه می تواند به شما در رسیدن به نیازهای روزانه کمک کند.

    اگر کم آب باشید، حجم خون شما کاهش می یابد و قلب شما مجبور می شود برای پمپاژ خون بیشتر کار کند. علاوه بر این، هیدراته ماندن به خون شما اجازه می دهد تا مواد زائد و مواد مغذی را در سراسر بدن به گردش درآورد.

    علاوه بر این، خوردن زردآلو می تواند راهی آسان برای جبران از دست دادن آب و الکترولیت بعد از ورزش باشد، زیرا این میوه مقادیر خوبی از آب و پتاسیم را ارائه می دهد.

    محافظت از کبد

    برخی از داده ها نشان می دهد که زردآلو ممکن است به محافظت از کبد شما در برابر استرس اکسیداتیو کمک کند.

    در دو مطالعه حیوانی، موش‌هایی که با الکل و زردآلو تغذیه شده‌اند، سطوح پایین‌تری از آنزیم‌های کبدی و نشانگرهای التهابی نسبت به موش‌هایی داشتند که الکل مصرف کردند اما زردآلو نداشتند .

    این تحقیق نشان می‌دهد که زردآلو به دلیل محتوای آنتی‌اکسیدانی بالایی که دارد، ممکن است به جلوگیری از آسیب کبدی کمک کند.

    با این حال، سخت است که بدانیم آیا این میوه همان فواید را در انسان دارد یا خیر. تحقیقات بیشتری لازم است.

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.healthline.com
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author