رسپی دسر پارافه پودینگ موز:
مواد لازم برای ۱۲ نفر :
- شیر عسلی (تغلیظ شده)، 1 قوطی (400 گرمی)
- خامه قنادی فرم گرفته منجمد، 330 گرم
- کوکی وانیلی کوچک، حدود 60 عدد (یا هر کوکی دیگری که دوست دارید و یا کیک اسفنجی)
- موز، 4 تا 5 عدد حلقه شده
- شیر سرد، 2 پیمانه
- پودر پودینگ موزی یا پودینگ وانیلی 1 بسته ( 90 تا 100 گرمی)
- پنیر خامه ای، 1 بسته (200 تا 220 گرمی)
طرز تهیه دسر پارافه پودینگ موز :
1- داخل یک کاسه، پودر پودینگ و شیر را مخلوط کنید و با همزن برقی هم بزنید تا پودینک شروع به غلیظ شدن کند.
2- داخل ظرفی دیگر پنیر خامه ای و شیر تغلیظ شده را بریزید و هم بزنید تا نرم و اسموتی شود.
3- مخلوط پنیر خامه ای و شیر تغلیظ شده را به مخلوط پودینگ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
4- خامه فرم گرفته را در دو مرحله به آرامی با مخلوط پودینگ و پنیر خامه ای به شکل دورانی مخلوط کنید. مخلوط خامه و پودینگ را داخل قیف ساده بریزید .برای ریختن داخل لیوانها یا حتی می توانید با استفاده از قاشق بریزید.
5- برای چدیمان دسر داخل شاتها، ابتدا چند تکه کوکی کف شات بگذارید و چند حلقه موز روی آن بگذارید و مخلوط خامه را روی آنها بریزید و این لایه ها را تکرار کنید تا شات شما پر شود. سپس در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود. زمان سرو شاتها را با خامه فرم گرفته، کوکی و برشهای موز تزیین کنید.
نکته1: برای چلوگیری از تغییر رنگ موزها، برشهای موز را داخل یک کاسه بریزید و با چند قطره لیمو آنها را مخلوط کرده و پوشش دهید.
نکته2: اگر خامه قنادی نداشتید می توانید معادل همان میزان خامه صبحانه را به همراه مقداری پودر شکر هم بزنید تا فرم بگیرد و سپس به پودینگ اضافه کنید.