رسپی کوردن بلوی مرغ (چیکن کوردن بلو):
مواد لازم :
- کره، 4 قاشق غذاخوری
- آویشن خشک، ½ قاشق چایخوری
- نمک، ½ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه، ½ قاشق چایخوری
- پودر سیر، ½ قاشق چایخوری
- سینه مرغ، 2 عدد بزرگ
- پنیر سوئیسی ورقه ای، 27 گرم (از پنیر چدار ورقه ای هم می توان استفاده کرد)
- ژامبون، 4 ورق
- پودر پانکو (یا خرده نان)، 1 و ½ پیمانه
طرز تهیه کوردن بلوی مرغ :
1- فر را در درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید
2- کره را داخل یک ظرف بزرگ ذوب کنید.
3- آویشن، نمک، فلفل و پودر سیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
4- با استفاده از بیفتک کوب سینه مرغ را بکوبید تا نازک شده و حدودا به قطر 1 سانت شود.
5- هر دو طرف سینه مرغ را با ادویه های مخلوط مزهدار کنید
6- سینه مرغ را پهن کنید یک ورقه ژامبون سپس یک ورقه پنیر و دوباره یک ورقه ژامبون بگذارید.
7- سینه مرغ را رول کنید و ابتدا در کره ذوب شده و سپس در پودر پانکو بزنید
8- رول ها را داخل سینی چرب شده بچینید.
9- برای اطمینان از باز نشدن رول ها ابتدا و انتهای آنها را با خلال دندان فیکس کنید.
10- به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید.
11- از فر خارج کرده به مدت 5 دقیقه خنک کنید
12- چیکن گوردن بلوها را هم می توانید درسته سرو کنید و یا برش بزنید.