• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کوردن بلوی مرغ : طرز تهیه فست فود آسان و حرفه ای در خانه

    کوردن بلوی مرغ

    رسپی کوردن بلوی مرغ (چیکن کوردن بلو):

    مواد لازم :

    • کره، 4 قاشق غذاخوری
    • آویشن خشک، ½ قاشق چایخوری
    • نمک، ½ قاشق چایخوری
    • فلفل سیاه، ½ قاشق چایخوری
    • پودر سیر، ½ قاشق چایخوری
    • سینه مرغ، 2 عدد بزرگ
    • پنیر سوئیسی ورقه ای، 27 گرم (از پنیر چدار ورقه ای هم می توان استفاده کرد)
    • ژامبون، 4 ورق
    • پودر پانکو (یا خرده نان)، 1 و ½ پیمانه

    طرز تهیه کوردن بلوی مرغ :

    1- فر را در درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید
    2- کره را داخل یک ظرف بزرگ ذوب کنید.
    3- آویشن، نمک، فلفل و پودر سیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
    4- با استفاده از بیفتک کوب سینه مرغ را بکوبید تا نازک شده و حدودا به قطر 1 سانت شود.
    5- هر دو طرف سینه مرغ را با ادویه های مخلوط مزه‌دار کنید


    6- سینه مرغ را پهن کنید یک ورقه ژامبون سپس یک ورقه پنیر و دوباره یک ورقه ژامبون بگذارید.
    7- سینه مرغ را رول کنید و ابتدا در کره ذوب شده و سپس در پودر پانکو بزنید
    8- رول ها را داخل سینی چرب شده بچینید.
    9- برای اطمینان از باز نشدن رول ها ابتدا و انتهای آنها را با خلال دندان فیکس کنید.


    10- به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید.
    11- از فر خارج کرده به مدت 5 دقیقه خنک کنید
    12- چیکن گوردن بلوها را هم می توانید درسته سرو کنید و یا برش بزنید.

    کوردن بلوی مرغ

    About The Author