رسپی سالاد تن ماهی:
این سالاد را می توانید به همراه تکه های نان تست، نان پیتا، کروسان، ترتیلا و یا برگهای کاهو سرو کنید.
مواد لازم:
- کنسرو تن ماهی 140 گرمی، 2 عدد (اب و روغن تن را حتما بگیرید)
- سس مایونز، 1/3 پیمانه
- کرفس ریز خرد شده، 1/3 پیمانه
- پیاز قرمز ریز خرد شده، 3 قاشق غذاخوری
- ترشی کیپر ابکش شده 2 قاشق غذاخوری یا خیارشور، 2 قاشق غذاخوری
- آب لیمو، 1 قاشق غذاخوری
- سیر پوره شده، ½ قاشق چایخوری
- جعفری تازه خرد شده، 2 قاشق غذاخوری
- سس خردل، 1 قاشق چایخوری (اختیاری)
- نمک و فلفل سیاه تازه ساییده ( ¼ قاشق چایخوری و ½ قاشق چایخوری)
طرز تهیه سالاد تن ماهی:
1- تن ماهی، مایونز، کرفس، پیاز قرمز، کیپر یا خیارشور، آب لیمو، سیر، جعفری و سس خردل را داخل کاسه ای ریخته و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و نمک و فلفل سالاد را اندازه کنید.
نکته: اگر می خواهید سالاد سالمتری داشته باشید به جای سس مایونز از مخلوط ¼ پیمانه ماست یونانی و 1 قاشق غذاخوری سس مایونز استفاده کنید.