رسپی سس سالاد انار و مرکبات:
ترکیب این سس با انواع سالادهای زمستانی مثل سالاد اسفناج و جوجه گریل شده و سالادهای دیگر بسیار خوشمزه و عالی است.
مواد لازم :
- آب انار، ½ پیمانه
- آب مرکبات، ¼ پیمانه (من از ترکیب 1 عدد لیمو و 1 عدد پرتغال استفاده کردم)
- روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری
- شربت افرا، 2 قاشق چایخوری (می توانید به جای آن از دو نیم قاشق چایخوری عسل استفاده کنید)
- نصف یک پیاز کوچک (ساطوری)
- سیر، 1 حبه (ساطوری)
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سس سالاد انار :
همه مواد را داخل یک شیشه بریزید و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند و داخل یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.